söndag 14 augusti 2011

Så kan det gå

Ibland blir det inte som man planerat. Vi hade ju tänkt åka till Bauhaus och outleten idag men ungerfär 10 min efter att jag hade publicerat mitt föregående inlägg så ändrade vi oss. Vi beslutade oss för att skjuta på utflykten till Bauhaus och outleten, dels för att det inte är nån panik med att handla interiören till bastun och dels för att slantarna behövs till annat just nu. Egentligen är det bara bra om vi åker om en månad istället för då kan jag passa på att köpa mig Haglöfs-jackan samtidigt. På så vis slipper jag köra flera rundor dit.

Så vad gjorde vi istället? Vi började med en promenad runt sjön hela familjen. Det var klibbigt som vanligt. Väl hemma igen satte K igång med att lägga taket till bastun. Jag bestämde mig för att ägna mig åt hushållssysslor. Passade på när Smilla ändå sov, pch sov gjorde hon med råge, 2 ½ timme blev det i sömnlandet för busisen. Under tiden hann jag med att städa, tvätta och plocka undan. Men riktigt klar blev jag inte innan hon vaknade. Det tar sin tid att städa detta huset då det är ca 200 kvm som ska piffas, och då är inte bottenplan inräknat. Men där ska det renoveras till hösten så jag orkar inte bry mig så mycket om den delen. Jag hann också köra Jillians pass. Kände för lite träning och tog fram hennes dvd och körde nivå 1 igen. Jag känner faktiskt av träningvärk i benen igen.

På eftermiddagen hängde jag och S i vår trädgård. Vi lånade grannens gunga en stund. Jag tror vi var ute en timme. Sen gick vi in och lekte på hennes rum. När hon blev lite trött så satte vi oss i soffan på övervåningen och kollade på fåret Shaun. Älskar det lilla fåret och det gör nog S med.

Framåt kvällningen blev K färdig med takläggningen. Det blev kanonbra! Här händer det minsann grejer med bastubygget. Jag bestämde mig för att sticka ut och springa en liten runda. Egentligen var jag supertrött och inte det minsta sugen men jag hade ju bestämt mig för det. Efter 5 min löpning kändes det gott i kroppen, och det lilla regnet som kom förgyllde turen lite extra. Jag älskar att springa när dte regnar!

Nu sover S, K sitter och jobbar i biblioteket och jag softar i soffan. Resten av kvällen kommer att bli lugn.

Detta skajag köpa när vi åker till outleten. Alla bilder är lånade från Haglöfs.

Jackan.

Dessa byxor eller...

...dessa byxor.

2 kommentarer:

  1. Jisses, 2,5 timma! Det är ju huuur lång tid som helst att fixa saker på - förstår om du hann massor :-)

    Ha en mysig kväll!

    Kram Nina

    SvaraRadera
  2. Passa på att shoppa när du är på en outlet :)

    sv:Tack,kännde att jag ville skruva upp den dystra stämningen jag har haft på bloggen de senaste inlggen och jag hoppas att jag lyckades :)

    SvaraRadera