måndag 15 augusti 2011

Bärstol Vaude

För ett par månader sen köpte vi en bärstol till S. Jag hade turen och lyckades hitta en jättefin på Blocket. Den vi köpte var knappt använd, tror säljeren sa att hon hade använt den max 5 ggr. Jag är benägen att tro henne då den är i extremt gott skick. Märket är Vaude. En ny tror jag kostar nån tusenlapp men jag gav 900 för vår. Kikade på Haglöfs bärstol, då är älskar deras grejer, men bärstolen föll jag inte för.

Smilla gillar verkligen bärstolen. Hon sitter bekvämt i den och ser bra eftersom hon sitter så högt. Vi trodde först att hon skulle protestera men hon har inte sagt ett knyst, utan sitter mest och ser nöjd ut. Det är bra stöd i den och hon svajar inte runt i den. Gissar att den kommer att funkar utmärkt i vinter med med en tjockare overall.

K ska använda den nu när han är pappaledig och ska ut i skogen med S och doggisen. Ibland använder vi den när vi går runt sjön. Den är superbra att ha vid marknader eller andra stora folksamlingar då det är svårt attt komma fram med barnvagn. Jag funderar på att ta den om jag måste promenixa till dagis med henne nån morgon.

Så här fint sitter hon i den. Här på promenix runt sjön i somras.

6 kommentarer:

 1. Har också funderat endel på om vi ska köpa en bärstol. Så smidiga och bra och man behöver inte alltid ha vagnen med sig. Men att låta dem gå själva eller bära dem i famnen funkar inte heller alltid. Ska verkligen fundera vidare och lite ordentligare på detta! kram

  SvaraRadera
 2. Blir det inte jobbigt för ryggen att bära?

  Varför kan du inte ha prydnadssaker (som klockan) hemma?

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Aaa under hösten kommer jag jobba heltid iaf. Sen får vi se lite vad som händer. Vill att nån av oss jobbar mindre iaf så det inte behöver bli så långa dagar hela veckan för H när hon börjar förskolan. Hur gör du/ni? Kram

  SvaraRadera
 4. Har redan börjat lusläsa, du innehar dig en trofaѕt följare!


  Also visit my web sitе ... http://www.gojibaret.se/

  SvaraRadera
 5. Tack för dеt här inläågget, jätteintressant.


  Here is my ωеblog www.tatueringsmotiv.se

  SvaraRadera
 6. Man önskar att jag skrivit det här själv! tackar!

  My web site: avkalkning strykjärn

  SvaraRadera