tisdag 16 augusti 2011

Var är tiden?

Oj vad jag har svårt att hitta tid till att blogga nu när jag jobbar. Tiden är knapp. På morgonen är det fullt ös. Jag stiger upp kl 05.40 och 07.07 går bussen till jobbet så jag måste gå hemifrån strax innan 07.
På jobbet finns det ingen tid, och det skulle inte kännas okej att sitta där och blogga heller för den delen. Just nu är det helg galet mycket att göra på jobbet. Träffade mina nya elever idag. Superkul!

På eftermiddagen när jag är hemma igen så vill jag tillbringa så mycket tid som möjligt med lillbuset. Det finns inget som slår de kramar man får när man kliver innan för dörren. Kärlek!

Så jag får helt enkelt försöka blogga om kvällarna istället. Eller som nu när busan roar sig lite på egen hand bredvid mig.

Det känns som om tiden försvinner iväg. Ynka 2,5 timmar får jag tillsammans med henne nu. Förhoppningsvis rättar det till sig nu när jag lägger in mina arbetstider. Just nu har vi jobbtid till 16.30 varje dag och det gäller tills schemat kickar in på torsdag.

Nehej, nu ska mysa vidare med världens bästa S! Älskar henne så otroligt mycket! Är bara så glad för min lilla familj :)))

2 kommentarer:

  1. HUr var det nu, har Smilla börjat på förskolan eller är K hemma?

    SvaraRadera
  2. De skorna är supersnygga,ska köpa de mörkblåa också :)hihi

    SvaraRadera