fredag 16 december 2011

Hemma

Det var en trevlig kväll med grannarna och engelsmännen igår. Blev dock ganska trött framåt kvällen så det blev inte så sent. Gott då man redan nu befinner sig på jobbet.

Idag händer det inget speciellt. Nästan lite skönt för det har varit en del på sistone, och de kommande dagarna är lite galna med en massa sociala aktiviteter. Idag ska vi bara handla mat efter jobbet, sen blir det hem och mysa. När Lillpumpan har somnat ska vi basta. Jeeej, fredagsbastu! Det finns nog en överhängande risk att man somnar i soffan efter det. Jag är lite sugen på att springa en runda i eftermiddag, men jag har varit lite risig i veckan så det kanske är bättre att avvakta nån dag så det inte blir bakslag och man blir kass igen.

Önskar er en go fredag!!

3 kommentarer:

Lina sa...

Jag älskar också grönt men är inte lika lätt att hitta nu när H är större tycker ja. Såå härligt med helg. Just varit i simhallen och ska snart iväg på födelsedagsfirande. Imorgon ska vi på lusselek hos en i föräldragruppen. Lite träning hoppas jag med på att hinna nu i helgen. Vad ska ni hitta på för festligheter?

Så härligt kunna krypa in i en bastu såhär i höst?rusket! Nu vill vi ha vinter och snö! e ju för 17 julafton om en vecka! Trevlig fredag! Kram

Alexandra sa...

Hej!! Tack ska du ha granen luktar himla gott :) ja vi tänker fortfarande på det med Sälen men får se...Fast Thailand låter ju inte helt fel iheller :) var i Thailand ska ni?? Kram

freja sa...

åh.. kola.. måste oxå börja julbaka lite!