söndag 18 december 2011

Socialt värre

Det  har gått i 200 den här helgen. Igår efter förmiddagspromenaden dök våra fina vänner C och H upp här för lite styckning av gris. Mysigt jobb va? Vi köpte en hel gris och delade den med C och H, och eftersom min man är jägare så kan han det där med att stycka därför gjorde vi det här hemma. Kallt som tusan var det när vi stod ute vid garaget och gjorde det, men tusan så trevligt. Efter att tag dök även D upp. Han muntrade upp stämningen lite xtra med tanke på fotona han hade med sig från Thailand och villan vi ska bo i. Ser hur underbart ut som helst! Inte så jättelänge tills vi far.

På kvällen åkte vi hem till M och H för att baka lite julgodis med dem. Dit kom även J och P och deras två barn så det var fullt ös. Smilla passade på att utöva allt sånt som hon inte får göra hemma så det var lite svettigt att uppfostra henne ett tag. Hon var överallt och ingenstans. Pust. Vi gjorde kola, mums mums mums! Det bjöds även på god mat, två olika sorters pajer. Perfekt mat när man är så många och har ungar som ränner överallt.

Måste säg att det är trevligt att lära känna nytt folk. Jag har träffat J och P några gånger innan men inte pratat så mycket med dem. Men i går hade man tillfälle att lära känna dem lite mer. Himla trevliga och lättpratade med en skön lätt ironisk humor. Me like.

Om några timmar ska vi iväg till Smillas farmor och plastfarfar, även Smillas farbror kommer dit, men tyvärr inte hans inofficiella flickvän som är på besök från London. Hon är supertrevlig och vi kommer bra överens och nu var det länge sen jag träffade henne. Det hade varit kul att träffa henne. Nåja. Vi ska dit på lite julmiddag då vi inte firar jul med dem i år. Det blir även en tidig start på julklappsutdelning.

Lite bilder från veckan. Alla tagna med iphonen därav suddigheten.

Far och dotter julpysslar på förskolan

Julväder?? :((( Var är snön???

En liten munk. Klädde ut sig sin fars fleecejacka.

Kolan från igår. Inte så grann men ack så god

3 kommentarer:

Fiffi sa...

Här har vi ingen bra 4e advent, Oliver är magsjuk :O(
Eller han har inte kräkt sen kl 02 men det är bara att vara hemma i 2 dagar nu. Suck!! Jag bara KAN INTE bli sjuk, hur gör jag ensam om jag är magsjuk lixom?? :O/

Du, din kola ser helt amazing ut!! Och hemmagjord kola skall se ut precis så där!!
Kram!!

Lina sa...

Låter som ni haft en bra helg! Och kolan ser verkligen god ut!

Sista dagarna nu innan ledigheten! Härligt! När va d förresten ni skulle åka till Thailand?

Kram

Alexandra sa...

Var i Thailand e det ni ska??