lördag 20 oktober 2012

Back on track again and it feels great

Lördag och jag mår BRA igen!!! Underbart att känna sig som en människa istället för en walking dead. Ärligt talat så trodde jag att jag skulle dö igår så hemskt var det. Jag fick knappt i mig nån vätska alls igår förrän sent på kvällen när K blandade ihop Coca cola och salt som jag fick dricka. Vidrigt men effektivt för jag kvicknade till efter det och fick även i mig en rostemacka. Brrr vilken hemsk dag det var. Nu ligger vår stackars utbytesstudent och K och kräks...

För att slippa det magsjukehuset en stund idag ska jag och Myran sticka iväg till en annan sjö här i krokarna och leka. Där finns en fin lekplats och man kan gå längs med sjön och kasta sten. Där finns även en skog som man kan strosa runt i. Vi behöver massor av frisk luft. Känner att jag behöver rejäl dos av frisk luft. Jag som är ute varje dag blir knasig och seg av att vara inne. Det ska ju faktiskt bli 17 plusgrader här idag:) Tror även att vi kör till stan och köper en pumpa som vi kan fixa till och sätta på soldäcket.

Måste bara berätta att vi hade lite action så här ute på landet vid 21-tiden igår kväll. Vi satt i soffan och såg på tv när blåljusen (brandbilar) kom nerkörande på vår lilla nerfart. Är ju bara vi och grannen som annars kör ner här. Jag trodde först att det hade hänt nåt hos grannen men brandbilen fortsatte till sjön nedanför vårt hus. Då tänkte vi att det var ett olyckstillbud. Senare visade det sig att nån j-la idiot har satt eld på pumphuset som ligger längs med promenadslingan runt sjön. Vilka idioter det finns! Hoppas att de får fatt i dem.

Nehepp nu får vi sätta fart på den här dagen!

Piggare idag o än fortfarande osminkade och ofixade på morgonkvisten

3 kommentarer:

Fröken M sa...

åhhh va härligt att höra !!!

Det blir nog en thaibikini oxå, men jag vill ju ha med mig en från start, för jag tycker det är så jäkla svårt att hitta bikinis som passar min sparris kropp utan tuttar ;)

Här har det faktiskt inte blivit någon löptur idag - regnet vräker ner och jag hittar helt enkelt inte motivationen ! Istället har jag bänkat mig med en skål godis i soffan - snacka om att göra tvärt emot vad det var tänkt !? ;)

Kram

Malin sa...

Usch och fy, hoppas ni blir av med eländet snart.
Alma är hos min brorsa med familj när jag tränar :)

Lina sa...

haha vad skönt att göra att nån mer än jag va rädd, vågade knappt gå på toa när jag läste klart den sent igår kväll :)

skönt att du också mår bättre!

ibland undrar man vad folk håller på med...kan gissa att ni blev förvånade av blåljusen.

trevlig kväll! kram