onsdag 17 oktober 2012

Fy F för denna eländiga sjuka

Idag är det vab för min del. Myran är sjuk. Hon vaknade tidigt imorse och var lite kräkig, mest slem som kom upp. Ursäkta detajerna. Det verkar som det är magsjuka för det är flera barn på hennes förskola som har åkt på det. Tar vilken förkylning som helst istället för magsjuka. Hatar den eländiga sjuka! Risken finns ju nu att jag åker på det lagom inför helgen.

Givetvis är det slut på all form av dryck här hemma. Vatten är det enda. Jag får väl blanda ihop lite vätskersättning till Myran. K är på mässa hela dagen och kommer inte hem förrän mellan åtta och nio ikväll. Är det inte typiskt?

Jag behöver verkligen vara på jobbet på fredag annars måste jag avboka en massa möten. Men det verkar som K kan jobba hemifrån då så det ska väl lösa sig så länge jag inte blir sjuk. Snälla snälla låt mig slippa magsjuka den här gången. Minns senaste rundan alltför väl fortfarande. Örk och ångest.

Trångt i sängen imorse, magsjukt barn och kelen katt. Gillar verkligen inte att ha Katten i sängen.

2 kommentarer:

Jespers mamma Sara sa...

Åh nej vad tråkigt!
Magsjuka är bland det värsta jag vet oxå, det blandat med att man är lätt hypokondrisk gör inte saken bättre... :-)
Hoppas ni slipper sjukan så du får börja träna på gymmet!

Sv; Jag vet att de roliga sakerna som hänt bara blir roligare med tiden men just nu ligger ett dunkel för så jag kan inte ta ut min lycka än, men det kommer! :-)

Lina sa...

ska sanningen fram är jag ganska glad att jag inte varit hemmet de två senaste gångerna h krampat. hur mycket jag än vet att det händer och kommer hända igen tycker jag det är lika hemska varje gång.
nu hoppas vi det dröjer till nästa gång!

stackars S också, gillar inte alls magsjuka! peppar, peppar har vi klarat oss från det men gissar att det blir vår tur nångång. hoppas s kryar på sig snabbt och att ni andra klarar er.

hur e d annars? har kylan kommit till Skåne ännu? vi hade riktigt kallt förre veckan här men nu e d runt 10 grader igen och när solen tittar fram blir det riktigt skönt.

kramar