torsdag 4 oktober 2012

Tjohopp!!

Tjohopp!! Torsdagkväll och helgen knackar på dörren. Första veckan med vår utbytesstudent P är snart avklarad. Det har gått himla smidigt hela veckan. Han verkar vara en väluppfostrad kille. Det verkar även som han trivs på skolan han går på, och har nog fått vänner där redan. Det är himla bra att ha nån boende hos sig för man blir själv lite mer ordning och reda. Här har varit så ordningsamt hela veckan;)

Imorn är det dags för personalfest för min del. Hinner bara hem en snabb runda för att sen bege mig tillbaka till jobbet. Jag vet, vi är för tragiska men vi ska ha festen där. Hahaha. Ser faktiskt fram emot festen. Måste bara komma ihåg att hämta ut mina högklackade från skomakaren imorn så jag har nåt fint på fötterna.

Lördag blir det nog mest hemmahäng. På kvällen kommer våra vänner M & H hit med sina kids p middag. Så menyn måste väl planeras imorn. Borde ha gjort det idag men K är i Halmstad på konferens på hotell Tylösand, och jag vill gärna ha hans åsikt kring menyn då jag tänkt att han ska tillaga den.

Nu ska jag se på Revenge. Jag hade tänkt lägga upp bilder här men tycks ha gett min sladd till iPhonen till min mamma när hon fick min gamla iPhone. Måste komma ihåg min extrasladd på jobbet.
Ha det gott, gott folk!





















































































6 kommentarer:

sofie sa...

Härligt att första veckan med er inneboende har gått bra och så skoj med personalfest imorgon, hoppas det blir en riktigt lyckad kväll! Kram

Malin sa...

Ha en mysig fredag fina du.
Kram

Lina sa...

Kul att det känns bra med er inneboende! Kollade också gårkvällens avsnitt av Revenge, vad tyckte du?

Hoppas ni får en skojsig helg!

Kram

Fiffi sa...

Jag tycker det är SÅÅÅÅ härligt att ni bryr er så mycket om andra människor. Ja, ni verkar engagerade och det värmer verkligen i mitt hjärta :O)
Fina människor växer inte på träd, oturligt nog.
Kram och hoppas ni får en superfin helg du fina.
Kram!!

sofie sa...

Hoppas ni får en bra start på denna vecka och att ni har lika fint väder som här! Kram

Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen sa...

Å vad skönt att allt går bra! ;)

Hoppas ni/du fått en bra start på veckan