söndag 14 oktober 2012

Gymet here I come!

Nu hoppas jag att det lilla som är kvar min förkylning tar och försvinner ut ut min kropp. För nästa vecka ska här köpas årskort till gymet i stan. Jag har fått bekymmer med ryggen så jag måste börja träna. Gissa om jag längtar??? Det ska bli galet roligt att komma igång på gymet igen. Planen är att jag ska gå på två pass i veckan. Får se vilka pass det blir. Gymet har rätt många roliga pass så man får väl prova sig fram. Åh vad jag längtar!!! Det var år och dar sen jag tränade på gym sist. Måste har varit när jag bodde i Krstad för många år sen. Då tränade jag på gymet 4-5 dar i veckan. Men det var på den tiden jag pluggade och hade hur mycket tid som helst. Nu får det som sagt bli 2 dar i veckan och i bästa fall 3 när det funkar. Jag valde gymet i stan för de har bäst utbud. Det får vara värt att köra in dit nån extra runda. Eventuellt blir det morgonträning en dag i veckan innan jobbet, och det innebär att jag får ta bussen hemifrån strax efter 05. Gäääsp!

Jag måste köpa lite nya träningskläder och ett par träningsskor. Funderade om jag ska köra till Stadium outlet i Krstad nån dag för att iaf kika på linnen och byxor där.

Så nu längtar jag tills ondag när jag ska på veckans första pass! Idag slöar jag vidare i soffan efter en supertrevlig kväll igår tillsammans med familjen O-J. Säger bara, vilka fina vänner vi har:)))))

Myran på väg till sin kompis T 4-årskalas.

Håller hårt i paketet

Mumsig tårta




2 kommentarer:

Fröken M sa...

Åh, jag måste oxå åka till stadium outleten, jag har insett att fina träningskläder är bra för moivationen, och jag behöver ett par set att byta mellan för att hålla "gnistan" vid liv ! Nu när jag väl har börjar träna måste jag ju hänga i :)

sofie sa...

Jag skulle med så gärna vilja ha den där peppen och att tänka "så roligt att gå till ett gym och träna" men nej, jag kan inte få "roligt" och "gym" i samma mening...ska försöka ta tag i att börja springa när min förkylning gett sig! det är nog så långt jag någonsin kommer komma in i "träningsvärlden" tyvärr! Kram