lördag 13 oktober 2012

Helgplaner och lite bilder

Jag har varit iväg på lägerskola med mina elever så därför har det varit ont om tid till bloggandet. Men nu är det helg så nu kan jag ta tag i det igen. Jag måste bara säga att vi hade helt otroligt vackert väder när vi var i Magnarp med eleverna. Det var klarblå himmel, solsken, varmt och havet låg alldels spegelblankt i dagarna två. Idag ser det inte lika fint ut där ute, regn och gråa tunga moln. Men det kan ju vara mysigt det med.

Idag är det fullt ös här hemma. K ska iväg till Krstad ett tag och jobba. Direkt när han kommer ska vi på barnkalas, T fyller år. Därifrån blir det snabbt hem och fixa lite med mat och undanplockning för ikväll kommer familjen O-J hit på en bit mat. Det ska bli trevligt för det var ett tag sen vi sågs, alltid kul att hänga med dem.

Tja, det är väl så dagen ser ut i stora drag. Så allt är väl bara bra här. Enda lite trista är att jag är lite smått förkyld så jag kan inte springa. Nåja, nästa vecka ska här köpas gymkort men mer om det ett annat inlägg.

Lite bilder som jag tog när vi var i Magnarp.

Vid havet

Stillsamt och vackert



Rofyllt

Kossor  som strosade runt


Jag på tidig powerwalk vid havet

Frost


5 kommentarer:

Fiffi sa...

Sv: Träning??? Vilken träning hahaha..
Nej men det har helt enkelt inte funnits tid, jag slutar kl 17 och då är det hämta lillfis och hem som gäller. Ja, sen är jag ju ensam så att sticka ut sen när Oliver har somnat går ju inte heller. Har knappt tagit en långprommis :O/
Har kunnat träna i stort sett när som tidigare men nu gäller det väl att få in 2ggr i veckan iaf på rutin, antingen innan jobbet (då jag börjar kl 09) eller efter de dagar jag kan gå runt kl 16.

Det låter som att ni kommer att ha det fullt upp i helgen men det kan ju vara kul!
Hoppas du/ni mår bra. Kramar!!

Lina sa...

så veckor det ser ut! här är det också förkylt, och halsont, inte alls skoj. typ all personal på jobbet va sjuka igår, 3 ordinarie av 10s som jobbade så inte konstigt kanske att man känner sig lite halvkrasslig.

hoppas ni får en fin helg! kram

Lina sa...

sv: har verkligen längtat och känns så bra nu! vi flyttar i jan, gissa om vi längtar. är ett radhus, 115 kvadrat, tomten vet jag inte riktigt men inte så stor, en plätt på baksidan och en på framsidan :) hailey kommer gå kvar på samma förskola som hon går nu, är ungefär lika långt dit då som nu. tack!

waterlily sa...

Vackra bilder. Ha en fortsatt trevlig helg! Kram kram

Johanna sa...

vilka härliga bilder!:)