måndag 8 oktober 2012

Long time ago

Hujj, idag var det jobb hela långa dagen. Måndag avklarat, så med andra ord full fart mot helgen. Jag har faktiskt inte hunnit göra så mycket idag mer än jobbat, lagat mat, lekt med Myran och tagit en dusch. Jag önskar jag hade en trevlig bok att läsa men har inte hittat nån som fallit mig på läppen. Är numera klar med trilogin om Mr Grey. Phjuuu. Skönt att den perioden är över.

I helgen var det fullt ös också. Personalfest som ni vet i fredags. Den var riktigt kul! Så gott som alla kom. Lördan hängde vi mest hemma, och på kvällen kom familjen J över hit på middag. Det bjöds på vildsvin, klyftpotatis och haricoverts. Till efterrätt bjöds det på hemmagjord äppelpaj med vaniljsås. De små damerna hade kul som helst när det bossade över en 5-åring. Insåg den kvällen att det är en bossig dam vi har här hemma.

Söndag var det mest hemmapyssel, tvätt och städ. På eftermiddagen åkte vi ut till ett friluftsområde här i krokarna och gick en runda. Myran fick springa av sig och studenten fick se lite av omgivningarna.

Resten av den kommande veckan går väl i jobbets tecken. Torsdag- fredag ska jag iväg på lägerskola med eleverna. Blääh. Är verkligen inte sugen på det, men får iaf en dags komp för det som ska plockas ut i samband med Thailandsresan. Åååh inte så vansinnigt länge kvar tills vi åker kom jag på nu.

Utflykt igår med fikatajm

Utflykt i ett överraskande regn

6 kommentarer:

Yohanna - tvåbarnskaos & kolik sa...

Låter som fullt upp, med andra ord har du ju gjort "massor".. men det känns alltid sådär när man inte gjort något "annorlunda"..

Lina sa...

Så mysigt! Älskar skogs/naturytflykter. Att passa på och njuta av hösten ordentligt. och lite fika längs vägen gör ju hela ännu bättre. kram

Lina sa...

aa d känns som det är väldigt till och från hur mycket man bloggar. allt e bara bra annars, tycker veckorna bara springer iväg. kan knappt fatta att är i mitten av oktober strax. va på visning i sö av ett radhus, får se hur det går med det, kändes rätt bra men en del ytskick att fixa.
hur e d med er? och hur går det med allt, inneboende och adoption?
ha det super. kram

Lina sa...

förra kommentarer va från mig, tror adressen missade....

sofie sa...

så kul att det blev så bra uppslutning till personalfesten! låter som ni haft en rolig helg och skogen är ju så perfekt när man har barn som har benen fulla av energi!
jo "rena" barnuppfostringsböcker gillar jag inte, men denna var mer om förhållandet mellan förälder och barnen. Riktigt bra tycker jag allt! Kram

Johanna sa...

Jisses kvinna, vad du har att göra! :)
När är det ni åker till Thailand? Går det fortfarande bra med studenten? Känns det inte märkligt att ha en "främling" så nära inpå? :)
Ett boktips kan kanske vara "Torka aldrig tårar utan handskar". Serien är ju skitbra o då måste boken vara fenomenal!
Kram!!