torsdag 18 oktober 2012

Getting better

Vi blir hemma idag med jag och Myran. Hon piggnade till på eftermiddagen igår efter att ha sovit i nästan 3 timmar. Åt bra på kvällen och sov gott hela natten. Just nu leker hon med sina dockor och vagn. Hon ska tydligen på fest hon och dockorna. Men som sagt eftersom hon kräkte igår morse så får hon bli hemma idag. Imorgon är det kort dag på förskolan så då får hon dit. Skönt nästa vecka ska hon vara där 4 dagar för på fredag nästa vecka ska hon med mig till jobbet och vecka 44 har jag ju höstlov.

Med tanke på att hon verkar rätt pigg idag så får vi nog försöka aktivera oss på nåt vis idag. Vädret ser ut att bli fint och varmt så vi går nog ut en runda nu på förmiddan. Sen får det bli pyssel med Playdoh, måla och annat.

I eftermiddag när K kommer hem sticker jag ut och springer en runda runt sjön. Känner mig så rastlös redan nu på morgonen.



3 kommentarer:

Lina sa...

vad skönt att höra att s mår bättre!
ja just d jag snart är det ju höstlov. är du ledig hela veckan? m är ledig två dagar och sen har d studiedagar tre, men tror d kan kompa. själv jobbar ja hela veckan, utom onsdagen då som vanligt :)
vi har inte lika fint väder som ni, regnet öste ner...

kram

sofie sa...

Gud så skönt att hon mår bättre nu och att du inte än så länge känner av något!!

Johanna sa...

Stackars Myran som varit så sjuk! Luddes var visst bara något väldigt tillfälligt som tur var!
Har du kollat upp " Torka aldrig tårar utan handskar nu? Du kan ju inte missa den!
Tack för din kommentar på viktinlägget. Jag kan faktiskt tycka att jag borde vara en bra inspiration. Många tror ju att man aldrig får äta gott o måste hårdträna för att gå ner så mkt i vikt. Men jag är ju beviset på att det går ändå. :) Allt är bäst i måttliga mängder.... ;)
Kram!!