torsdag 17 mars 2011

Nast sista dagen i paradiset

Nu ar det var nast sista dag har i paradiset. Vi har haft det superfint! Men nu langtar vi faktiskt hem litegrann. Har varit daligt bloggande fran min sida har men internet ar otroligt segt och det ar inte datorn jag vill sitta hos har.

Vadret har varit gott. Nan molnig dag men skont att vila skinnet och bra for lillan. Vi har hyrde segelbat i mandags och var ute hela dagen/ Underbart! Bilder kommer sen nar jag ar hemma igen. Vi har besokt Freedom beach och Paradise beach, Nai harn beach 2 ggr och andra stallen. Vi har atit och druckit gott. Har varit pa thaimassage 4-5 ggr och gjort bade manikyr och pedikyr och foot scrub och varit pa foot massage.

Smilla alskar Thailand! Kommer att bli antiklimax for henne att komma hem till trak-Sverige igen. Har for hon saaa mkt uppmarksamhet. Thailandarna ar tokiga i henne. Hon har utvecklats otroligt mycket under 14 dar har. Kanner knappt igen henne sjalv.

Imorn gar planet till Sverige. Klockan 04.00 hamtar de oss pa hotellet. Kommer nog bli en jobbig resa hem da hon heslt inte vill sitta still och har en grym vilja. Phua! Wish us good luck!

Hores mer i helgen!
KRAM

2 kommentarer:

Johanna sa...

Låter alldeles UNDERBART!! Håller tummarna för att resam hem blir smärtfri.... =)

Kram!

waterlily sa...

Välkomna hem! Låter som ni har haft det underbart. Jag är inte ett dugg avis... ;-) Blir spännande att se lite bilder också. Kram!