måndag 28 november 2011

I stormens spår...Låter bilderna tala

Här får ni se några bilder av trädet som trillade på vår tomt igår när det var storm här i söder. Trädet var gammalt och har nog stått här all evighet men inte trodde jag att det skulle trilla. Jag trodde det stabilt.  Alla bilder tagna med iphone. Borde bli bättre på att fota med en annan kamera, men det är ju så enkelt att ha iphonen med sig i stället för kameran som tar plats.

Smilla var iaf helt fascinerad av trädet och gick runt och sa " Ojojoj" hela tiden och pekade med hela handen.






4 kommentarer:

Lina sa...

Usch för denna blåst alltså! Vi åkte hem från borås igår, vissa stället kände man verkligen hur det blåste tag i bilen, lite läskigt. Sjukt den kan vara så stark att träd blåser ner. Vad stort trädet det ser ut på sista bilen med S bredvid! Kram

Johanna sa...

Men herregud vad obehagligt!! Vilken otrolig tur att det iaf föll åt rätt håll!!!

Bloggar du från Iphonen oxå? Isåfall, hur får du med bilder i inlägget? Har laddat ner bloggerappen men den säger bara att alla bilder är för stora varje gång jag försöker publicera en....

Kram!

Sofie sa...

oj jösses, här där vi bor kom aldrig stormen, det blåste bara lite mer! Men vilket stort träd, vilken tur att det inte kom på något hus!!

Fiffi sa...

Men jisses!!!!!!!!!!!!!!!! Vaknade ni när det hände??? Gud vad läskigt, såååå nära ert hus ju!!!
Här har det inte varit lika illa men idag har det börjat att blåsa REJÄLT igen och jag var på väg att tippa med Oliver i barnvagnen.
Hoppas ni mår bra!
Kramar