fredag 7 september 2012

Får jag be om lite hjälp kring iPad?

Jeheeej fredag!! Underbart! Vaknade pigg och glad imorse. Det känns som om det kommer att bli en bra helg. Lite fredagmys med familjen ikväll. Imorgon tredje rundan i föräldrautbildningen så det innebär att vi ska till Malmö igen. Våra snälla vänner A & C ställer upp och passar Myran. Tack tack tack!! Det verkar som om vi ska äta en bit mat sen när vi hämtar Myran. Kul, för jag har saknat dem. Söndag blir det nog bara till att chilledilla hemma. Gött!

Btw, nån som har bra koll på det här med iPads? Vi skulle gärna vilja ha en till Myran. Ja jag vet, hon är bara 2 år. Men hon är superhaj på att använda våra iPhones så vi tänkte att en iPad fyller flera funktioner. Vi kan ha den i bilen, på flyg, tåg, tja överallt för den är så smidig att ha med sig. I den kan hon ha spel, filmer och hennes föräldrar kan ha den till annat. En massa många flugor i en och samma smäll. Sen tror jag också att det är nåt som kommer mer och mer i förskolan och skolan i framtiden. I vår kommun är det redan många förskolor som anväder iPads. Våra vänners dotter som är jämngammal vet precis hur det funkar med iPad för hon har det på förskolan. Viktigt att hänga med i utvecklingen.

Så om nån där ute sitter inne med en massa bra info om iPads och vilken man ska ha så snälla skriva en rad. Det går ju att vara anonym i kommentarsfältet ;)



3 kommentarer:

Cissi - mamma till Emma och smurfen sa...

Sitter inte inne med så mycket mer tips och råd än att det är guldvärt! ;)

sofie sa...

vi har ju en ipad, men det är tyvärr inte jag som är den tekniska och datakunniga här i huset. Men bra är det allt att ha en, smidigt som du skriver att man kan ha med den överallt utan att det tar för mycket plats! Hoppas ni haft en bra helg och att föräldrarutbildningen igår var bra!
ja det ska bli jätte skönt med pool, den kommer bli ungefär 6*3,5 meter, det beror lite på hur det blir med berget eftersom det är berg på 3 av 4 sidor runt poolen!
kram!

Therese sa...

Vi har en iPad ett och är supernöjda som även gillas av barnen. Tror de nyare har lite mer funktioner som kamera. Vi älskar den. Hoppas du kan välja