onsdag 28 november 2012

Funkar fortfarande inte att ladda upp bilder på bloggen

Jag tappade lusten med att blogga i och med att jag inte kan ladda upp bilder här. Har fortfarande inte kommit åt problemet. Trots att jag inte är nån mästerfotograf och tar alla mina bilder med iPhonen så känns bloggen mer levande med bilder. Jag tycker själv att det är roligare att läsa bloggar med bilder.

Jag får väl försöka söka vidare på hur jag kan lösa problemet. Eller byta till wordpress kanske??

6 kommentarer:

Lina sa...

tråkigt när ett inte funkar som man vill. Jag gillar WordPress, inte för att jag har så stora krav men till det jag använder bloggen till funkar det fint!
hoppas allt är bra med er!
kram

Lina sa...

tycker dec och maj är månader man har mest att göra. nu dec blev det lite extra mycket med 2 musikaler och 30-års fest :)
hur ska ni fira jul?

H hann va en dag på förskolan innan nästa sjukdom kom, nu hoppas jag hon snart är frisk igen och får va frisk året ut. på måndag ska vi till neurologen så då får vi se om vi får nått svar på alla dessa kramper.

snart helg igen, några planer?

kram

Lilla H sa...

Hej jag köpte den på en sida på nätet som ag inte finns tyvärr! Men den finns här http://www.abcleksaker.se/twilight-turtle-nattlampa/2730-0

Lina sa...

tänk att det redan är första advent! galet.
sv: helgen har bara sprungit iväg. igår va jag i sthlm hela dagen, shopping och avslutade med musikal, en riktigt bra dag. idag har vi varit på julmarknad. en mysig och riktigt bra helg att minnas tillbaka på.
hoppas ni haft det bra i helgen! kraam

Fiffi sa...

Trist och ja, jag håller med, bloggar med bilder är så mkt roligare! Och jag tar ju inte några mästerverk heller direkt men bilder får jag oftast till iaf ;O)
Hoppas du/ni mår bra och att du/ni har fått en fin start på veckan.
Kramar!

Mickis sa...

Trillade in på din blogg. Hade samma problem som du, att jag inte kunde lägga upp bilder via mobil. Jag raderade appen och laddade ner den igen, och då funkade det helt plötsligt :)
Vet inte vad felet var i början, och inget svar fick jag när jag mejlade dem heller....

P.S använder appen Blogpress.