måndag 19 september 2011

Akupunktur

Jag var hos sjukgymnasten idag och det var ljuvligt! Hon var fantastiskt duktig och seriös med sitt jobb till skillnad från den förra dåren jag träffade för nån vecka sen. Han gjorde inte ett dugg medan det idag rasslade till. Malin, sjukgymnasten, hade en grundlig utfrågning, sen vred, vände och kände hon. Därefter blev det några övningar för nacken, och efter det fick jag akupunktur. OMG! Det var hur nice som helst. Mötet hos sjukgymnasten avslutades med att jag fick med mig ett litet schema med övningar som jag ska göra varje dag. Jag fick även en ny tid nästa vecka. Wohooo jag längtar till nästa vecka! Nu ska det banne mig bli ordning på min nacke och mina axlar. Efter två bilolyckor så har den fått sig sin beskärda del av otur. Och nej, jag var inte orsaken till nån av olyckorna så jag är ingen trafikfara ;)

Första olyckan voltade vi kompisens pappas sprillans nya tjänstebil i Sälen. Ooops. Var galet halt ute då. Andra gången var det en 18-årig tjej som precis fått körkort och missade stoppskylten så vi fick väja rakt in i en annan bil för att slippa fronta. Båda gångerna fick sig min stackars nacke ett par törnar. Och det får man betala för idag.

Imorgon är det jag som möblerar om på mitt skrivbord på jobbet. Ska flytta datorn så den står bättre.

Nähä, nu ska jag kolla era bloggar.

3 kommentarer:

Lina sa...

Usch hoppas ni kryar på er snabbt! Jobbar alltid 7-17 på måndagar men sen hade vi kvällmöte, information om Qualis som vi ska börja arbeta med. Så sjukt mycket tankar som snurrar runt både om det och annat som behöver förändras och tänkas om om.... Mycket givande dock! Kram

Johanna sa...

Så roligt att träffa på någon så kompetent! Hoppas mina framtida patienter kommer få ett lika positivt intryck av mig :)
SV: så sängen har funnits i rosa oxå, vad tjusigt!! Nu fanns den bara i blått, vitt o furu o den vita var faktiskt riktigt söt med två lamm på huvudändan. Synd att Linnea hatar den bara.....
Krya på er! Här är vi evigt sjuka verkar det som!
Kram :)

Angelica sa...

Ja,inte alls kulnärde små är sjuka. Idag var han mycket bättre så han fick gå till förskolan,kommer hålla mobilen öppen hela dagen utifall han blir sämre så jag får hämta han, men jag hoppas jag slipper det. För det är kulatt han ärdär, han får träffa sina vänner sen lärasig en hel del nya saker.

Hoppas ni får en fortatt bra dag!