söndag 18 september 2011

Sökord

Alltid kul att se vilka sökord som gör att folk hamnar på min blogg. Just nu är det vanligaste sökordet mrsjanuary.blogspot och sunshine & clouds blogspot.  Lite udda att den som söker på "stormbyar" hamnar på min blogg. Vad katten har jag då skrivit om?! Väderrapport förmodligen. Annars verkar det som om folk som söker på Thailand, bebis, bärstol och Vaude hamnar här. Jag har haft några riktigt udda sökord också men kommer för tillfället inte ihåg dem.

Ni är en stadig skara som läser här inne. Kul:) Har ni en blogg så lämna gärna en kommentar för jag är nyfiken på nya bloggar.

4 kommentarer:

Angelica sa...

Klart ni får se resultatet sen. Jag har sedan tidigare en delfin i slutet på ryggen, inte svanken utan bevid, sen har jag mitt namn i nacken, nu ska jag tatuera in stjärnan på måndag och förhoppningsvis Caspers namn under samma vecka :)

Malin sa...

Hahaa ja visst är det roliga ord en del söker på men ännu roligare att de kommer till ens blogg =)

Jag ska ta med näsdroppar och ge och tänkte på nappen vid upp och nedstigning. Klurade lite på att ge välling annars...om det finns varm vatten att få tag i. Men napp borde fungera likadant. Vi åker på onsdag.

Malin sa...

Jaha så man kan säga till flygvärdinnorna? Visste jag inte. För jag tänkte om jag ska ge henne välling strax innan vi ska åka eller om jag ska ge det när vi börjar flyga. Svårt det där.

Lilla H sa...

hur vet du vilka sökord folk använt?