fredag 9 september 2011

Ny låt och på underbart fredagshumör

Upptäckte eller rättare sagt hörde en låt imorse som jag inte hört förut och den gjorde mig på sjukt bra humör! Älskar när man upptäcker låtar som man bara faller för, ungefär som att vara kär. Vad vore livet utan musik?

Låten jag tänker på är Had enough med Danko Jones. Underbar underbar! Den kommer att spelas flitigt i min spellista framöver.

Befinner mig på jobbet nu och mår tipp topp. Inga krämpor idag och det känns som om livet leker igen. Idag klarar vi av dagens lektion som ligger mellan 12-14, sen iväg och storhandla inför helgen, hämta S på förskolan, hem och intensivgosa med henne, piffa till mig och sen iväg på personalfest ikväll på jobbet. Lärare måste bara älska sitt jobb som håller sin kräftskiva på jobbet. Hahaha. Jag är lekansvarig tillsammans med 2 kollegor till. Det blir en blandad kompott av lekar. Jag är glad att jag är lekansvarig för jag avskyr lekar på vuxentillställningar. Så nu kan jag styra och ställa utan att behöva delta ;)Tycker sånt är tramsigt. Leka kan jag göra med mitt barn, är jag på fest vill jag jag umgås med andra vuxna utan att leka.

Dock kommer det inte bli så sent för min del ikväll för vi ska få besök från Karlskrona imorn, goda vänner som kommer med sina barn. Då ska vi iväg på en spännande utflykt. Avslöjar längre fram vad det är om det är nåt som går igenom.

Nehej, nu måste jag jobba!

ÖNSKAR ER EN UNDERBAR FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Angelica sa...

god morgon!

Det är ju jättejobbigt då man går upp 6.00 varje dag. Nån dag villman ha sovmorgon, men icke..här sovs det inga sovmornar :)

Casper lägger sig oftast klockan 18.00, men ibland kan det bli 19.00. Närgår er tös och lägger sig?

Malin sa...

Hej!

Ja hon går längs med möblerna, har släppt händerna några få gånger. Nej vi har ingen gåstol men har tänkt att skaffa en lära gå vagn.

Hoppas ni med får en härlig lördag.
Kram