söndag 25 september 2011

A sunny Sunday

Jag har haft en riktigt skön söndag. Dagen började med sovmorgon till kl 08.30. Gissa om det var ljuvligt! Efter frukost tog jag och grannen en promenad runt sjön med hundar och kids. Det har blivit en trevlig vana att varje lördag och söndag promenixa med grannen. Vi hinner snacka en massa trevligheter under tiden.

Egentligen har jag väl inte gjort så mycket idag, inget märkvärdigt iaf. Det har bara varit så himla skönt att bara vara. Denna veckan har varit rätt tuff, mycket på jobbet som pågår just nu, dumma nacken som har bråkat med mig, sen kväll igår då vi var i Lund hos goda vänner, och K som var borta på konferens ons-fre så jag var ensam med barn, hund och katt.

Jag passade på att städa och tvätta idag när S sov sin 2 -timmars tupplur. Efter lunch var jag och S ute i ett par timmar. Vi lekte i trägården och busade bland tvätten som hängde ute på tork. Det var superkul ända tills hon trillade och slog i näsan i backen. Aouch!

Framåt kvällen stack jag och doggisen ut och sprang en runda. Gott! Nu sitter jag och maken och häckar i varsin soffhörna med varsin laptop. Funderar på att lägga mig extra tidigt ikväll. Imorgon väntar en busy dag. Jag har studiedag på jobbet och senare på kvällen ska vi träffa våra nyfunna vänner från England. Kul!

Hoppas ni har haft en bra dag:)

Här får ni några bilder tagna med iphonen i helgen.


Städhjälp? S älskar att dammsuga.


Lånat pappas Iphone


Inga kommentarer: