tisdag 27 september 2011

En sprucken display på Iphonen och lite shopping

Börjar med att berätta att kvällen igår med A och R, våra nyfunna vänner från England, var supertrevlig. Så kul när man träffar nya människor och det finns huuur mycket som helst att prata om. Nu ser vi fram emot när de kommer hit nästa gång, förhoppningsvis redan i oktober, annars i november.

Dagen idag började väl si sådär. Jag upptäckte nämligen att klinkersgolv och iphone inte är en bra kombo. Jag råkade nämligen tappa min iphone i golvet så hela displayen sprack i ett vackert mönster. Visst är det bara materielt, men ack det sved i hjärat ändå. Ända tills jag kom på att iphone 5 släpps nån gång i höst eller vinter. Tja, då har man ju alltid anledning att byta telefon ;) Tur i oturen är att displayen går att laga. Det finns tydligen en kille i Kristianstad som gör sånt och när jag pratade med honom så skulle han fixa det. Gott! Fick ett helt otroligt bemötande av honom. Sånt gillas.

På lunchen hann jag med en snabb runda på stan. Det blev nya skor till S, ett par från PAX. Det blev även ett par skor till mig med, ett par från H&M. Hmm, råkade visst köpa 2 tröjor med från H&M. Nåja, det behövs alltid nytt att ha på jobbet.

Hemma har jag och S hängt hela eftermiddagen. Vi har myst och lekt. Vid 7 var hon supertrött så jag puttade henne i säng och hon slocknade på en gång efter att ha druckit sin välling.

Nu ska jag ta och läsa era bloggar och vänta på att maken ska komma hem från jobbet.

Här är en del av det som blev shoppat idag
Tröja från H&M i blått.

Tröja från H&M

Dessa skor men i brunt från H&M

Skor till S från PAX

4 kommentarer:

Lina sa...

Kan man något annat än att älska att shoppa? :)

Det är det där med storlekarna som va så sjukt. I hennes höstskor har hon 21 och nu packade försäljaren på oss stl 23 vilket inte känns bra. Tror att stl 22 skulle räcka i vinterkängor.De kostade 700:- på intersport. sett att man kan få dem lite billigare på nätet men ville kunna prova ordentligt.

Kram

Linda sa...

Tråkigt med displayen, men tur att det går att laga i alla fall. Varför ska man alltid tappa mobilen på de värsta ställena?! Jättefin shopping förresten, nu blev jag ännu mer shoppingsugen

Lilla h sa...

Starstan och storstan, har två mil till Växjö men shoppingutbudet där är inte mycket att hurra för. Finns det vanliga butikerna typ.

Angelica sa...

ajajaj. ...finns inget värre än att tappa på klinker golv..

sv:Tack!! Tror att det räcker med tre stjärnor, men jag vill ha kanske en till, vi får se :P hehe