lördag 24 september 2011

Didriksson overall

Nu är den införskaffad, Smillas nya vinteroverall. Det blev en Didriksson, dock inte i den färgen jag ville ha, men men. Det blir bra så här. När S vaknar ska jag prova den på henne och se om den är bra i storleken. Det känns lite tveksamt, de är ju stora i storleken Didriksson. Jag gillar deras kläder i övrigt så jag hoppas att den kommer att passa.

Nu ska jag bara ta och beställa mössa och ullställ till henne så ska hon nog ta och klara sig genom vintern. Funderar på att beställa från Cosykids. Just ja, skor behöver vi också. Vantar har vi köpt och Smillas mummo och ukki (mormor och morfar) var så snälla och skickade ett paket till henne med vantar, strumpor och krage som hon kan ha i vinter. Tack tack! Pust, det känns som det är en hel del som ska handlas, och det är ju inte billigt alla gånger men det får det vara värt. Jag lägger dyra pengar på mina egna friluftskläder så varför skulle jag inte göra det för min dotter också. Hon är värd varenda slant. Jag törs inte ens titta på vad Haglöfs har för små barn för då kommer mitt ha-begär att väckas till liv


Denna från Didriksson blev det. Bild lånad från babyshops  hemsida.
På Babyshop.se kan ni läsa mer om overallen.

4 kommentarer:

Angelica sa...

Jag köpte chuggington för 49kr på media markt.. Tyckte det var som hittat. Filmen är 60 minuter lång.Så jag köper gärna fler. Me först blir det att samla ihop Disneyfilmerna :)

waterlily sa...

Fin overall!

carolina sa...

Åh, den ser rejäl och bra ut!

Lilla h sa...

Vilken storlek har du? Jag valde storlek 80 till Lilla H för 90 var alldeles för stor. Jag e så nervös att hon skall växa ur den!