söndag 4 september 2011

Egypten? Kap Verde? Thailand? Vad?

Vi funderar på en resa i vinter ändå. I know, vi är kassa, vi skulle ju inte åka. Nu är det inte helt bestämt ändå, utan vi kollar mest runt och jämför priser. Men är det nån läsare som varit i Egypten i februari? Hur varmt och säkert är det vädermässigt? Nåt annat som kan rekommenderas att resa till? Vi har ju varit till Thailand många gånger och vi vill till nåt nytt nu. Frågan är bara var? Gärna barnvänligt då Smilla ska med. Gärna 4 eller 5- stjärnigt. Så kom igen nu om ni har bra tips! Och kravet är att vi måste åka i februari då jag har sportlov. Enda nackdelen med att vara lärare;)

3 kommentarer:

Fiffi sa...

Jag vill oxå åka nånstans i vinter, jag är ingen vintermänniska alls så att göra ett avbrott mitt i skulle vara underbart!! Men sen vill jag åka (ensam utan barn men med nån vän) till New York och shoppa i några dagar i vår.. Suck... Jag hade gärna gjort båda om ekonomin tillät! ;O)
Hoppas att ni har haft en fin helg och att Smilla mår bättre nu!
Kram

Malin sa...

Jag var i Egypten i mars...kanske är det något liknande väder då som i feb? Det var helt ok, soligt men inte stekhett men däremot blev det jäkligt kallt runt 16.30 och kvällarna var kalla.
Vi var i Marsa Alam och det är ju en bra bit ner i landet om man jämför med Hurgada osv så det kanske beror på vart man är.

waterlily sa...

Jag tror på Kap Verde eller Aruba.