onsdag 21 september 2011

Onsdag

Lilla S sover sen en timme tillbaka och jag sitter och häckar i soffan nu. På tv;n går Bonde söker fru, tittar inte med lyssnar men ett halvt öra.

Idag är jag supertrött. ZZZzzzzzz. Ska nog snart lägga mig. Jag har haft en intensiv dag på jobbet idag, intensiv men väldigt bra. Det känns som jag och klassen hittar varandra mer och mer nu. Det är en skön klass med många goa elever. Dock avslutade jag dagen på jobbet med att bryta av nyckeln till datorskåpet, till råga på allt elevernas datorskåp. Ett bekymmer om nån lärare ska använda datorerna första lektionen imorgon. Oooopppss...

Eftermiddagen hemma ägnades helt och hållet till Smilla. Vi har ätit middag och efter det blev det lek i hennes rum. Sista halvtimmen satt vi i soffan och gosade, tittade i böcker och lite på tv. Hur mysigt som helst.

Imorgon håller jag tummarn för min underbara vän E, som väntar på ett jobb besked. Hoppas hon får det!

Pssst, resplanerna är inte helt spikade än, men snart hoppas vi! Så jag bjuder på en gammal bild från när vi flög till vår amerikanska familj i november förra året.
På flyget mellan Amsterdam och Detroit. Lilla S var bara 6 mån!

4 kommentarer:

Lina sa...

Aaa hon fick falsk krupp när hon va runt 5 månader och den höll i sig riktigt länge. Fick olika hostmedciner som hjälpte till viss del. Till på köpet fick hon halsfluss samtidigt som tydligen kunde ha ett samband så går det inte över blir det nog ett besök till vårdcentralen för att kolla upp även denna gång.

Hoppas er resa blir av! E så sugen på att resa nu och komma bort ifrån allt regn som varit här de senaste dagarna!
Kram

Linda sa...

Ja nu när man inte är mammaledig längre så vill man spendera varje liten sekund efter jobbet med den lille. Skönt att det fungerar bra med klassen :)

Angelica sa...

Hehe, barnarbete jue :/ Kanske inte ska låta Casper diska o städa :D hehe.

Hoppas ni får en bra dag!

Nina - Glamourmamman sa...

Åh, vad härligt att ni också planerar att resa! Vi var i Argassi på Zakynthos - jättefint, men inget vinterresmål. Jag kan varmt rekommendera Thailand - paradiset på jorden!!