fredag 2 september 2011

Dumma dumma dumma tänder som bråkar med min flicka!

Igår var det ingen rolig kväll med Smilla. Hon hade nog fruktansvärt ont i tänderna som är på väg att ploppa upp. Hittills har hon aldrig lidit särskilt mycket av att tänderna har kommit, men igår var det annorlunda. Hon gick och grävde i munne hela tiden och grät ganska mycket. Hon som typ aldrig gråter. När hon skulle sova hade hon supersvårt att komma till ro. Jag tyckte så synd om henne. Till slut fick hon somna i min famn. Under natten sov hon hyfsat bra och idag är hon rätt pigg och verkar inte ha så ont. Utöver tänderna så är det ju förkylningen som spökar. Kanske har det ett samband?


Jag jobbar mellan 12-14 idag så jag och S har verkligen haft kvalitetstid nu på morgonen. Vi har lekt och busat en massa. Nu ska vi snart ut och rasta doggisen runt sjön. När jag kör till jobbet kommer S farmor hit och passar henne under tiden. Sen är det äntligen helg! Wohoooo!

Ikväll blir det fredagsmys med räkor och vitt vin til det. Jag ser fram emot det. Får inte blir för sent bara då jag ska upp tidigt imorgon. Jag och Sara ska köra till Ullared och shoppa. Jeeehejj! Vi får väl se om det är bra eller inte. Jag har inte varit där sen jag bodde i Halmstad och jag flyttade därifrån år 2000 så det är ju ett tag sen. Jag hoppas på att få tag på en del kläder till S. Behagliga kläder som han kan röja i på dagis.

Ha en lovely fredag!

4 kommentarer:

Angelica sa...

Min bror och pappa jobbar i San Augustin (tror det stavas så).. så dit blir det en resa för oss.. Verkar vara en lugn och mysig stad,inte alls lika hetsig som Las Palmas.

Jag skulle vilja åka till Thailand nästa vinter/nyår. Ska ta den diskussionen med mannen och se vad han tycker om det.

Malin sa...

hahaah skönt att höra att det inte bara är jag som är virrig ;)

Petra Bloggar sa...

Det där med tänder kan verkligen vara ett gissel, hoppas att det ger med sig snart!

Anonym sa...

Men stackars! Dumma dumma tänder!!