måndag 12 september 2011

Kanske Thailand ändå

Det blir kanske Thailand ändå i vinter, trots att vi inte skulle. Vi hade ju storslagna planer på att dra till Mexico, men efter att ha pratat med folk som varit där så ändrade vi oss. Sen funderade på på Egypten och sen Kanarieöarna, men inget av det lockar så jättemycket. Egentligen hade vi väl bestämt oss för nåt av det, men sen så ringde ett par kompisar och sa att de ska till Thailand. Där skulle de hyra ett hus som tillhör en gemensam vän till oss alla. Så nu lutar det åt det, bara några få detaljer som måste falla på plats, viktiga sådana som är rätt avgörande egentligen kom jag på.

OM det nu blir av så åker vi i början av mars, flyger dit reguljärt med ett par dagars stopp i Bangkok på vägen dit eller hem, resten av tiden tillbringas på Hua Hin med eventuella utflykter till närliggande öar. Vi blir fyra vuxna, eventuellt sex vuxna som åker och två barn. Så nu håller vi tummarna stenhårt för att det ska bli genomförbart! På lördag avgörs det.

Nån som varit till Hua Hin? Nån som kan rekommendera vilket flygbolag man ska flyga med när man flyger reguljärt till Thailand?

6 kommentarer:

Lina sa...

När jag va i Thailand våren 2008 stannade vi två-tre nätter i Hua Hin. Mysig och lagom stor stad. En fin strand. Skulle lätt kunna tänka mig återvända dit nån dag! Kram

Anonym sa...

Härligt det låter! Jag har bara varit i Krabi så jag har tyvärr inga tips!

Johanna sa...

Jag tror nog Thailand blir ett klokt val. Min morbror var precis i Mexico o trots att han är en riktig backpacker som varit överallt så tyckte han det var hemskt o otryggt där. Egypten är ju inte heller särskilt politiskt stabilt, så det hade jag också låtit bli. Thailand funkar ju alltid =)

Jadu, heltidsstudier kan man lugnt kalla det, förstår inte riktigt hur lärarna tänker för vi ska ju hinna läsa litteratur också men det är svårt när vi inte ens har en självstudiedag per vecka... Som tur är verkar nästa kurs bli lite lugnare...

Sovrutinerna är nu lika bra som förr, utom idag då Linnéa blev skitsur för att hon inte fick sova med sina snigelskal i sängen =)

Kram!

Angelica sa...

ok,men 19 tiden är ju en jättebra tid att somna vid. Då orkar de med dagen som komma skall :)

sV:Jo,den uppgiften är jag klar med.. fick ett G på den.

Linda sa...

Åh så härligt med Thailand. Vi hade också planer på att åka dit nu i vinter, men då blev jag gravid. Så nu får vi se fram emot en bebis istället :)

Lilla H sa...

thatland tror jag blir kanon