måndag 5 september 2011

Monday Monday Monday, it's a funday

Var tar helgerna vägen? Fattar inte riktigt det. Det känns som om tiden går galet fort. Helgen var underbar, bra shopping i Ullared ochmys med familjen. Jag kommer med en redogörelse senare i veckan vad som blev inhandlat. Gårdagen tillbringade jag med världens bästa flicka, nämligen busfröet Smilla. Vi promenerade, lekte i trädgården, busade inomhus och tog ett bad på kvällen. Hon var rätt trött när det var läggdags.

När Smilla hade somnat ägnade jag kvällen till att surfa resor. Hittade dock inget som föll mig på läppen. Grrr. Jag vet inte var jag vill att vi ska åka. Egypten lockar på ett sätt men när jag frågade folk på fejjan om de rekommenderade det så var det väl si sådär respons på det. De flesta hade haft magsjukedagar när de var där, och på det sättet vill man ju inte tillbringa sin semester. Speciellt inte med lilla S.Egypten kanske inte är så barnvänligt? Nån som läser som varit där med barnm? Sen hittade jag nåt på Kanarieöarna som verkade bra, men där är ju inte så varmt. Grrr för det. Thailand? Men det är ju så vansinniga priser under sportlovsveckorna och åka dit och bo på 3-stjärnigt lockar inte. Äh jag vet inte. Men nu verkar det som om ett par vänner med deras lilla pojk vill följa med så vi ska försöka slå våra kloka huvuden ihop. Fortsättning följer...

Imorse lämnade vi skrutten på förskolan gemensamt. Idag är det den verkliga verkligheten som gäller, både jag och K jobbar hela dagen så nu är det på riktigt. Jag ska hämat henne vid 4 så det är en lååång dag för henne där. Vi lämnar henne kl 06.45 varje morgon. Så visst var man pigg när klockan ringde 05.00 imorse.

När vi kommer hem är det mys som gäller i mängder! Mat och mys.

Vad hittar ni på idag?

Pssst, sorry för dåligt kommenterande på era bloggar just men har haft tajt med tiden. Ska läsa ikapp ikväll:)

3 kommentarer:

waterlily sa...

Ibland är det verkligen svårt att hitta en resa, hoppas ni så småningom hittar nåt ni gillar. KRAM

Malin sa...

Ingen av oss blev sjuka i Egypten. Jag har läst att fler blir magsjuka i Thailand än i Egypten, tror det mest fått ett dåligt rykte.

Vi flyttar den 1 oktober =)

Johanna sa...

Jag är inte bara dålig på att kommentera, jag är dålig på att blogga också. Det var visst lite hektiskt att vara pluggande mamma =)
Hoppaps ni hittar en passande resa, har aldrig varit iväg på vintern så jag kan tyvärr inte komma med nått bra tips... =)

Kram!