tisdag 20 september 2011

Shopping

Jag var ner på stan en snabb sväng på min lunchrast. Fördelen och nackdelen med att mitt jobb är att det ligger bara 5 min från centrum. Alldeles för lätt att spendera pengar. Tur att man har mycket att göra på jobbet så man inte hinner springa i affärerna. Det hade väl slutat med att jag var ruinerad.

Idag var jag tvungen att köpa ett fleeceställ till S, eftersom personalen på förskolan hade efterfrågat det. Hon ska tydligen ha det på sig när det är dags för middagsluren. De sover ju utomhus och det är varmt och gosigt att ha ett fleeceställ på sig då. Jag hittade ett på KappAhl som jag känner mig nöjd med. Köpte en storlek större än vad hon vanligtvis har. Tänker att det kan vara skönt om det inte sitter för tajt. Det blev ett rött fleeceställ, funderade först på ett blått. Jag kan tycka att det är så trist att behöva välja mellan två färger jämt, ge mig nåt i grönt, brunt, lila eller vilken färg som helst bara det inte är standardfärgerna. Nåja, nu är det inhandlat och det känns bra.

Jag köpte även en mössa som hon kan ha på dagis. Jag är inte helt nöjd med mössan så jakten på den perfekta mössan går vidare. Den duger som en tillfällig lösning. Jag vill INTE ha en Hello Kittymössa.

Nästa steg blir att köpa en ny vinteroverall. Funderar på en Didriksson. Vad har ni köpt för overall till era barn? Tydligen ska ju KappAhls overall ha fått väldigt gott betyg i Vi föräldrars undersökning. Overallen måste vara slitstark och vattentålig. Så vad rekommenderar ni??

Fleeceställ från KappAhl och mössa från Lindex

3 kommentarer:

Lina sa...

Har också funderat på det här med fleeceställ till Hailey sen när hon börjar förskolan. Och har även funderat på ett ullställ, så hon kan ha det under fleecestället i vinter slippa overall när hon sover ute.
Vi köpte en polarnochpyret overall till H nu, förra året hade vi en didriksson men då satt/låg hon ju bara i vagnen. Det jag märkt är att dessa märken håller bäst när barnen är ute och leker på förskolan. Sen finns det säkert andra märken som också är bra som man då kan byta med, men vi ville bara köpa en overall så satsade på kvaliteten.

Hoppas ni hittar ngt ni trivs med! Kram

Lilla H sa...

Jo den kommer tro mig. Jag hade gärna väntat lite men på dagis har de såna klänningar så hon vet exakt vad det är.

Angelica sa...

Jag ska köpapolarn o pyrets overall, den kom tåa i 2011 års overalltest hos testfakta.