söndag 8 juli 2012

Barnfritt

Idag har jag och K sovit till halv nio. Underbart! Myran sov hos farmor inatt. Hon kommer hem ikväll igen så det innebär en helt fri dag för mig och mannen. Så vad ska vi göra för nåt spännande? Inget alls faktiskt. Vi ska bara hänga här hemma vid poolen, sola, bada, basta, läsa bok, och äta gott. K är och handlar frukostbullar till oss nu och sen sticker jag och springer en kort runda.

Vi hade först tänkt åka iväg till havet idag, men vi tar det det lite längre fram i sommar. Det är rätt skönt att slippa hysterin som upptår när man ska till havet.

Ibland är det bra att vara barnfri. Som igår t ex när vi satt och åt middag tillsammans och kläckte en bra idé. Inte alls dumt faktiskt. Inget stort egentligen eller märkvärdigt, det var bara nåt vi hade sagt att vi inte ska göra inte vinter men som kanske blir av ändå. Hoppas på det. Vi funderar på att dra iväg till Sydafrika en vecka i vinter. K har ju bekanta där, och flygbiljetterna var inte särskilt dyra för oss tre och hotell var ju ruskigt billigt, och då var det ändå femstjärnigt hotell. Vore sjukt roligt om vi kunde komma iväg. Isf besöker vi Krugerparken och gissa vem som kommer att vara överlycklig då?! Lilla Myran. Hon älskar allt som har med djur att göra. Tänk att få visa henne elefanter och annat. Coolt. Men som sagt, ingen resa bokad än, men hopppas hoppass hoppas!

Så nu måste jag sätta fart om det ska bli nåt av den här dagen.


3 kommentarer:

Fiffi sa...

Låter som en underbar hel dag utan barn! Åh vad jag hade njutit att få ligga helt ensam vid en pool, läsa en bok, äta nåt gott, bara vara..
Och er resa håller jag tassarna att den blir av, låter underbart!
Kram

Lina sa...

Oj vad skoj att planera en resa! Roligt att åka till nått nytt! Är sydafrika ett land ni kan tänka er att adoptera ifrån?

Ofta tycker jag man har barnvakt när man ska göra nått. Valde en gång också att "bara" vara hemma, äta gott och prata (vilken inte alltid hinns med annars). Hur mysigt som helst ju!

Hoppas ni har haft en bra helg! Kram

waterlily sa...

Åh vad härligt att prata om och planera en resa! Kram