måndag 23 juli 2012

Instagram och dagen

Jag har gått och snöat in på Instagram jag också till slut. I början funderade jag på vad det var, sen bestämde jag mig för att det skulle inte jag skaffa, och nu har jag alltså också skaffat det. Ganska typiskt tillvägagångssätt för mig. Hahaha, jag är för kass. Så nu sitter jag nördar mig med det emellanåt.

Har nån av er Instagram?

Annars kan jag meddela att dagen har varit bra. Vi har softat här hemma. Låg och halvsov i solen i ca 2 tim när Myran sov middag. Jepp, vi har haft strålande väder idag! Och det ser ut som det ska fortsätta så hela veckan. Wihaaa säger vi för det.

Här några experimentbilder som jag lekt med.
Myran

Jag. Helt osminkad i bilen på väg till Båstad.

K spanar efter krabbor.

8 kommentarer:

britta bloggar sa...

fina bilder!

Fröken M sa...

Godmorgon !

Mina absoluta favoriter i thailand är koh mook och koh Lipe. Koh lanta är perfekt för barn eftersom det är långgrunt medan ställen som huahin, pattaya och koh samui är ställen jag helst undviker.

KRAM

Sofie sa...

Jag har faktiskt precis skaffat instagram, dock har jag inte riktigt satt mig in i det ännu! Vad heter du där, så kan ja ju följa dig där med!
Jätte tack för grattis hälsningen till vår lille son, det värmer så! Kram!

Fröken M sa...

Jag har faktiskt inte vågat mig på varken instagram eller twitter och följer inte heller någon där. Jösses, jag har ju fullt upp me att försöka hålla liv i bloggen :)
Kram

Fiffi sa...

Snygging!!! Jättefin bild på dig! Kram <3

Angelica sa...

När ni åker till Thailand, vilket bolag flyger ni med, för om jag har fattat det rätt så tar ni bara flygstol?! Vad brukar det kosta för er då? Är ute efter en bra sida med enbart flygstol för hotell bokar vi isåfall via nätet om den sidan du tipsade om :D

Sofie sa...

Nej du ja hittar dig inte på instagram som mrsdn, kan man söka på något annat sätt och hitta dig?! Blomstertappan heter jag där iallafall, men är inte så jätte aktiv där ännu! Kram!

Johanna sa...

Instagram ja, har det men orkar inte med det. Hinner ju inte ens med bloggen ju! =)
Men jag har iaf ett konto o heter PerlanJ. Om jag nu skulle komma igång nångång.....
Hur har ni det i sommarvärmen? kan tänka mig att poolen används flitigt just nu!

Har paus från VV just nu, start på måndag igen så jag står nog fortfarande på +11 kg. Vågar inte ha våg hemma eftersom jag lätt blir besatt. Man kan ju knappt tro det nu men jag hade anorexia i tonåren.
Lägger iaf upp DÅ o NU bilder på bloggen nu i dagarna så får du se hur nån på 100kg och 162 cm såg ut. =)
Kram!