söndag 15 juli 2012

Tjo! Life is good!

Jepp jepp! Har varit några fantastiska dagar. Dagarna har spenderats med olika vänner både här hemma och borta. Idag var vi till Ystad Djurpark. Absolut värt ett besök. Myran stortrivdes och det gjorde vi med. Snäppet bättre än Skånes Djurpark. Så nu är vi ganska trötta efter dagens äventyr. Myran ligger i soffan och kollar på Pippi just nu. Och häromdagen besökte vi Denningarums gård, mysigt och trevligt.

Vi har nu hittat resesällskap och maken sitter nu och ska boka hotell i Thailand. Våra vänner M och N och deras barn N & M hänger med oss till paradiset. Vi har rest med dem dit en gång innan, vintern 2011. Denna gången var vi i Karon. Nu ska vi till Koh Lanta. Jag och K har varit där innan när våra vänner H och C gifte sig där 2009. Vi gillade ön så vi far tillbaka dit nu. Det kommer även att bli besök på Koh Lipe denna gång. Åh ska bli lovely as the Swedish people say:)

Ikväll ska K iväg och kolla vildsvin i skogen. Jag ska sjunka långt ner i soffan med förhoppningsvis en bra film på tv;n.


Lite bilder från idag och fredags.


4 kommentarer:

waterlily sa...

Vad härligt att resan blir av!

sofie sa...

det är ju alltid så kul att gå på djurparker! vi bor ju nära kolmårdens djurpark, så sen när lillebror är här ska vi ta oss en åktur dit! Är sådana backar, så känt att det varit för svårt att gå där nu i sommar! men i höst ska vi dit!
Så härligt att ni ska åka till thailand i vinter, det gör ni helt rätt i! Ja har dock aldrig varit där, men det verkar ju så fint där! Kram

Fiffi sa...

Åh vad härligt med djurparksbesök! Jag tänkte besöka Skansen, där vi inte har varit sen 1 år ca och då uppfattade ju Oliver inte så mkt men jag skulle jättegärna vilja besöka Kolmården. Tror just Kolmården får bli nästa sommar när lillfis är större.
Kram!

Fröken M sa...

Åh, jag älskar dom där små aporna och dom är så himla söta när de sitter tätt tätt ihop och kramas :)

Jag har faktiskt inte smakat morberg vinet än, en flaska amarone kom emellan - men jag lovar en rapport inom kort !

Jag har rest runt en hel del i thailand faktiskt, och har flera små ö favoriter. Den här gången blir det dock charter. 2 v på koh lanta. ( chada beach & resort )

Kram