tisdag 10 juli 2012

Bäst!

Vaknade imorse med en lätt huvudvärk. Jag bestämde mig för att bota den med en löptur och bastu. Men innan dess blev det en enkel frukost bestående av en fralla och svart kopp rykande hett kaffe. Jag trodde det skulle gå uruselt att springa pga skallebanken. Det visade sig vara helt fel. Jag sprang sommarens bästa tid, 5 min/km och totalt blev de 5,6 km. Jopp jag är nöjd. Nu ska tiden pressas ner under 5. Jag har lyckats pressa tiden rätt bra sen jag började springa regelbundet i mars. Tror jag har gjort en liknande tid i sommar. Just nu har har jag lyckats klämma in 4 löppass i veckan, vilket är lycka för mig. Nåt som är lite kul är att maken också har börjat löpträna ett par gånger i veckan. Det trodde jag aldrig skulle hända, men han fick väl en wake up call nu i samband med stressigt jobb.

Målet är nu att hålla 4 löppass i veckan fram till att jobbet börjar i mitten på ausgusti. Målet är också att pressa tiden till strax under 5min/ km. Jag känner att jag är helt hög på endorfiner just nu efter dagens pass;) Hahaha

Efter löpturen väntade en varm och skön bastu på mig. Det blev även några längder i poolen. Nu väntar lunch tillsammans med lilla fröken och K. Sen drar vi till stan och handlar mat.

Bjuder på en liten töntbild på mig, glad och nöjd efter löppasset. Känns alltid lika fånigt med såna här bilder, är väl för gammal för det ;)

Sprungit!


4 kommentarer:

Lotta, klädtokig småbarnsmamma. sa...

Vad kul att du kikade in! Välkommen!!

Vilken mysig blogg du har! =)

Hoppas du har en härlig dag trots vädret!

Kram!

Lina sa...

Duktig du är som håller igång med springningen. Va så länge sen jag sprang att jag knappt minns när det var :( Hoppas på att komma igång till helgen igen!

sv: halsbandet är från Guldfynd. Har ett nyckelband med samma text som jag fått av en som jobbar på bris. Sett på deras hemsida en massa fina saker men inte vetat vart man kunde köpa dem så blev så glad då jag såg detta halsband igår :)

Kram

Sofie sa...

Haha man kan aldrig bli för gamla för töntbilder! Äkta glädje i dessa ju! Vad duktig du är som springer så mycket, min plan är att börja göra det i höst, det verkar så härligt just när man har kommit till den punkten då det är skönt att springa och inte som ibörjan då det mest är en plåga!
Lill-loppan kom 9 dagar efter beräknat, så ja gissar på att ja går över några dagar med lillebror! Han är beräknat till på söndag, så han kanske bestämmer sig för att komman om typ 1 vecka tror ja! Kram

Fiffi sa...

Fin!! Kram