onsdag 4 juli 2012

Sorg i våra hjärtan

Vi tvingades fatta ett otroligt svårt och ledsamt beslut häromdagen. Igår var vi tvungna att avliva vår hund, vår söta lilla tyska jaktterrier. Min allra bästa löparkompis. Han som tog mig runt på oändligt många löparturer i skog och mark, som alltid hade lite mer att ge. Han som alltid vaktade så bra när husse var på tjänsteresor. Han som lät Myran klappa och kela honom trots att hon kunde vara rätt hårdhänt i sitt kelande. Han som hade lite för mycket respekt för vår katt. Han som alltid ylade i sin gård när vissa hundar passerade. Han som var en ganska usel jakthund men där hoppet om en bättre säsong alltid levde hos matte och husse. Han som älskade att bada från bryggan nere vid sjön. Han som alltid blev superglad av att nån kastade pinnar åt honom. Han som...finns hur mycket som helst jag skulle kunna räkna upp. Usch usch usch vad jag saknar honom!!! Det gör sjukt ont i själen.

Vår lilla A, vi saknar dig så!!!!




5 kommentarer:

Johanna sa...

Ånej!! Så fruktansvärt! Blev han sjuk?
Beklagar verkligen. Glömmer ibland bort att vi inte alltid kommer ha kvar våra hundar o då sticker det till så i hjärtat att jag snabbt tänker på annat.
Tycker så synd om er!!
Många, många kramar!

sofie sa...

Jag är så otroligt ledsen för er skull, att förlora en sin sin vän är så svårt. Jag är själv uppväxt med hundar och under årets lopp har vi förlorat 3 av våra hundar, så hiskligt svårt varje gång. De står ju en så nära och att de alltid har funnits där varje dag vid ens sida. Men er lilla hund har det nu så bra där han springer på de gröna ängarna och badar från någon brygga. Men är så ledsen för er skull. kramar!

waterlily sa...

KRAM!

Fiffi sa...

Åh finaste du... :O(
Vad jag lider med dig/er!! Jag vet vad du/ni går igenom, jag var ju själv där för någon månad sen bara med min katt.
Det är en sådan sorg och jag kan bara skicka varma styrkekramar.
Tänker på dig.
Kramar <3

Lina sa...

nej så tråkigt, beklagar verkligen.
Hoppas allt är bra med er annars! Har varit på gotland några dagar så nu ska jag läsa ikapp bloggar. Stor kram till er alla