fredag 20 juli 2012

Destination Thailand

Vi är helt uppe i våra resplaner i vinter. Men nu tror jag vi har kommit fram till hur resan ska bli. Vi kommer att flyga reguljärt till Phuket. Stanna där 2 nätter på nåt lyxigt ställe. Sen drar vi vidare med färja till Phi Phi, och stannar antingen 4 timmar där eller en natt. Därefter åker vi vidare till Koh Lanta som vi ska bo på hela den längre vistelsen. Där har vi hittat ett riktigt bra hotell via agoda.se. Vi kommer att bo beach front på Long beach, vår favoritstrand. Lagom till vi anläder till Koh Lanta kommer även familjen H från Sthlm ner och ska tillbringa semestern med oss. Jeeej! Sen är tanken att vi tar det lugnt på Lanta i några dagar för att sen besöka Koh Lipe och sen åter igen ta oss till Lanta.Dagen innan vi flyger hem ska vi ta oss till Phuket igen för att sova en natt där så det blir smidigt att ta sig till flygplatsen.

Det ska bli superkul det här! Ett litet miniäventyr.

Det har visat sig att det blir mycket billigare att boka boende via agoda.se än att flyga charter. Vi hiattade exakt samma hotell hos Fritidsresor under samma tidsperiod och då blev resan 12 000 kr dyrare!! Sinnes!

Känns otroligt skönt att ha nåt att se fram emot i höst/vinter.

Hello Thailand i vinter!

3 kommentarer:

Lina sa...

oj vilken skillnad i pris, att de ens kan ta så mycket :( Tur ni hittade det billigare! Vad härligt med en resa i vinter, nått att se fram emot, speciellt efter denna sommar! Hoppas verkligen jag kommer åka tillbaka dit nån dag!

sv: japp är borta 1 vecka, känns overkligt att vi snart är där, men så härligt det ska bli!
Då Hailey ska byta förskola nu till hösten så tar jag den inskolningen. Blir att jag inte börjar jobba förrens 27 aug så har en del veckor kvar då vi är lediga, även om det inte riktigt känns så då den mesta tiden är uppbokad. Men har iaf mycket skoj att se fram emot :)

När börjar ni förskola och jobb igen?

Kram

Fiffi sa...

Jag vill oxåååååååååå!!!!

sofie sa...

åh det låter ju som ni kommer ha en riktigt härlig resa att längta till! jösses vilken skillnad i pris! då gäller det ju verkligen att man kollar upp och jämför nästa gång man ska boka något hotell! Hoppas ni har en härlig lördag! Kram!