lördag 28 juli 2012

Vackra dagar

Dåligt med bloggandet nu när vädret har varit helt fantastiskt. Vi har varit både hemma och iväg. Spenderade tid med vänner i deras hus i Kalvsund i Göteborgs skärgård. Otroligt vackert och härligt. Hängde även en heldag på stranden i Åhus en dag. Annars har de varit poolhäng här hemma. Veckan som har varit kan vi verkligen inte klaga på vädret, klarblå himmel, strålande sol, svag vind och uppåt 27-28 grader varmt.

Vet ej vad som händer idag men funderar på att sticka ut och springa en runda nu på morgonen. Sen pratade K om att grilla pinnbröd nu på morgonen. Gissar att vi tillbringar dagen här hemma vid poolen för även idag ser vädret ut att bli fint.

Just ja, stannade och shoppade på Freeport i Kungsbacka på väg hema från Gbg. Bra ställe. Det blev en Peak Performance hoodie  och Odd Molly tröjja till mig, Vincent stövlar till Myran, och vad K köpte vet jag inte riktigt för det var så mkt, men tröja från J Lindeberg, jacka från Peak Performance och jeans och nåt annat. Jag köpte även ett armband och ett par örhängen. Ska se om jag kan lägga upp bilder lite senare i helgen på mina inköp.

Bjuder på lite bilder här från veckan.

Utsikten från våra vänners hus i Kalvsund

Drömmer om en egen segelbåt i framtiden...

Gillar detta

och detta

Jag och Myran
Jag och Myran i poolen här hemma

På väg mot stranden i Åhus

Myran på stranden i ÅHus

Ljuvligt med sand mellan tårna

Åhus

Mina darlings, Åhus

Kalvsund, Göteborgs skärgård

2 kommentarer:

Fiffi sa...

Ni ser ut att ha det hur bra som helst! Vi här i Stockholm har haft det varmt och soligt men som vanligt inte hela dagen, molnen dyker alltid upp förr senare :O(
Hoppas ni får en superfin lördag. Kram!!

Sofie sa...

Åh vilken vecka ni verkar ha haft, bara roligheter och vilket härligt väder! Ja nu känns det verkligen som om sommaren faktiskt har kommit, så härligt! Då ska ja försöka hitta dig på instagram igen, haha går inget bra för oss!! Kram!