lördag 7 juli 2012

Glädje med ett stygn av sorg

TACK för era kommentarer och omtanke i samband med den tråkiga och sorgliga med vår lilla hundis. Värmer och uppskattas. Det är tomt och konstigt utan hund, och det går uruselt att springa utan hund har jag insett. Usch.

Har inte haft lust att blogga och vi har dessutom haft fullt upp här. I onsdags åkte vi till Sölvesborg och bodde hos goda vännerna C och H och lilla M i deras stuga vid havet. Det var en härlig dag som bjöd på besök på Killebom-festivalen, promenad längs med havet och grillat och vin på kvällen. Dagen efter körde vi hemåt igen för att ta emot familjen F från Karlskrona som kom på besök. De kom redan vid lunchtid så hela eftermiddagen spenderades vid poolen. Ungarna badade och bastade som små galningar. Härligt att se!

Igår hade vi en lugn dag här hemma. Lite bad och bastu. Igen. Jag och Myran cyklade till affären och hämtade ut Myrans nya skor som jag beställde från By Kier. Jag är supernöjd med dem och kommer att beställa fler skor därifrån. Färgen på skorna är supercool tycker jag.

Snart ska jag ut och springa en runda. Gissar på 7 km idag. Därefter väntar sol och bad. Ikväll lämnar vi Myran till farmor så vi får en soft kväll här hemma. Där stannar hon till imorgon kväll när de kör hit henne och då bjuder vi farmor och "farfar" på poolbad, bastu och grillat som tack för hjälpen. Det är ju inte så ofta vi har barnfritt men nu har farmor erbjudit sig och vi har tackat ja.

Så dagrana som har gått har bjudit på glädje, men den där saknaden har suttit som en liten tagg i hjärtat.

Nähepp nu måste jag sätta fart!

Här är skorna från By Kier.
Myran nya skor från By Kier

Myran

Åka rutschkana är kul

2 kommentarer:

Fiffi sa...

Förstår att det känns tomt och konstigt :O(
Jag tycker fortfarande att jag hör min katt trots att det var typ 3 månader sedan han lämnade mig/oss och jag saknar honom nåt enormt.
Men för mig/oss blir det ingen ny katt, av flera anledningar.. Först och främst så blir jag så bunden, man kan inte bara åka iväg hur som men sen oxå vem säger att jag skulle få 14 underbara år nästa gång!?? Jag hade turen att ha en frisk katt (med undantag för stenar vid 1 tillfälle) ända fram tills dagen han somnade in. Jag orkar inte med sorgen en gång till heller.
Funderar ni på ny hund?
Kramar och ha en fin lördag

Lina sa...

Mysigt med en kväll själva! Några speciella planer eller bara vara?

Vädret har växlat rejält här idag men när solen tittade fram nån timme passade vi på att ta oss ner till havet för bad och lek.

Kram