tisdag 31 juli 2012

Freedom

Just ja, har glömt att skriva att Myran har blivit superduktig på att gå på toaletten. I maj började hon intressera sig för pottan, för att sen ganska snabbt bli intresserad av toaletten. Tror vi kan tacka hennes kompis E där. Allt hon gör ser Myran upp till.

Så nu under sommaren har hon bara haft blöja när hon har sovit och åkt bil. Hon är duktig på att säga till när hon behöver gå. Och det är få olyckor som inträffar. Jag tycker det är himla skönt att slippa blöjorna nu, ganska trött på dem. Hoppas att det kommer att fungera lika bra nu nr hon går tillbka till förskolan om ett par veckor.

Hepp hepp dags att ta tag i dammsugaren nu och städa upp sanden som Myran drar in.

3 kommentarer:

Lina sa...

Åhh vad duktig hon är! Stora tjejen ju! Hailey har precis börjat intressera sig för toaletten (har valt att inte ha potta). Hon vill gärna ta av sig blöjan och sitta där, gärna med en tidning också :) Men ännu har det inte kommit något.

Sv: Jag börjar inte jobba förrens 27 aug så har ännu några veckors ledighet kvar. Även om det inte alltid känns som det. Så mycket som händer nu framöver så tiden kommer bara springa iväg.

Kram på er!

Sara jansson sa...

Det blev en lagom tur på 6 km . Alltid lika skönt att få springa av sig lite!

Vilken duktig tjej ni har som fixar toan!
Det måste vara väldigt skönt att slippa blöjor. =)

Johanna sa...

Våra inlägg idag har handlar om samma sak. Duktiga döttrar vi har! =)
Kram!