tisdag 17 juli 2012

Löpning, paket och vänner

Överraskades av en rejäl regnskur under löparrundan imorse. Eller överraskades är väl kanske överdrivet eftersom det mer är solen som har överraskat en den här sommaren. Det gick iaf bra att springa idag. Det känns gott i kroppen och själen nu.

Jag och Myran ska snart bege oss ut på en cykeltur mellan skurarna. Det blir en runda till affären och posten där. Jag ska hämta ut mitt paket som har kommit. Vann en auktion på Tradera på ett par Hunter-stövlar. Jag har länge varit i valet och kvalet om jag ska köpa ett par. Jag beslutade mig till slut för att göra det eftersom vi är rätt mycket ute i naturen och att man kan använda dem i vardagen också. De är ju faktiskt ganska fina. Nu börjar ju svamsäsongen och vad passar då fint om inte ett par Hunter;)

Ikväll kommer bästa M och barnen hem till oss. Givetvis blir det middag, bastu och bad. Längtar efter att träffa M. Hon är en underbar tjej med en skön inställning till livet. Blir alltid glad och inspirerad av att träffa henne.

Det har varit sociala dagar för oss och lilla Myran. Kul! Vi träffar vänner nästan varje dag nu under semestern. Igår hängde vi hemma hos H och M och deras barn nästan hela dagen eftersom K hjälpte H att snickra på deras uteplats. Jag och M hängde med barnen och snackade en massa gojja. På eftermiddagen bjöd H oss på lite rödvin vilket inte var helt fel;) Myran var supertrött när vi kom hem sen och somnade snabbt. Det är kul att Myran trivs så bra där då M och H ska se efter henne två gånger när vi är på föräldrautbildning inför adoptionen.

Nu måste vi sätta fart om vi ska hinna med nåt över huvudtaget idag.

1 kommentar:

Lina sa...

Tycker det e så bra och skoj med sommar och semester, man hinner träffa alla vänner och hitta på en massa skoj! :)

sv: har haft en kompis från pluggtiden i Kalmar här några dagar. tur med vädret har vi också haft, sol/moln i två dagar :) Idag har vi hämtat ut pass och fixat lite annat så nu är vi nästan redo inför resan om några veckor.

Kramar