måndag 30 juli 2012

Shopping, Freeport

Jag lovade ju att visa vad fredagens shopping på Freeport i Kungsbacka resulterade i så jag får väl göra det. Inget märkvärdigt egentligen. Jag hade tänkt shoppa mer men tyvärr drabbades jag av en högst irriterande huvudvärk som gjorde att jag inte orkade fokusera på shoppingen så mycket. Inte lätt alla gånger att shoppa med en 2-åring. Dessutom var det sinnessjukt varmt den dagen, och det i kombo med huvudvärk gjorde att jag kände mig segare än en snigel. Bläh.

Men annars tycker jag att Freeport verkar vara ett bra ställe att shoppa på. Jag kommer definitivt åka dit fler gånger. Tipsade käre maken om att där kan han ju köpa julklapp till mig och Myran ;) Han som far och flänger till Göteborg flera gånger per år i jobb kan ju faktiskt stanna där och shoppa lite.

Odd Molly, 545 kr.

Skön hoodie att dra på sig för en långpromenad i höst

Pearls för girls

Gummistövlar från Vincent till Myran, 139 kr

3 kommentarer:

Sofie sa...

Åh vilken snygg top från oddmolly! De har ju så mycket fint! Fy nej förstår att det inte blev någon mer shopping med den kombinationen, men bra där att du fick med dig en hel del fint hem!

Johanna sa...

Nej, det är verkligen inte lätt att shoppa med en tvååring, inte ens när man ska shoppa saker till tvååringen!

Fina saker du hann hitta iaf!

Jag heter PerlanJ. Mina vänner hade också svårt att hitta mig, men de kom på ett sätt tillsist. Ska fråga dem hur de gjorde. Är ju inte så insatt själv.... =)

Kram!

Fröken M sa...

Riktiga fynd !!
Stövarna med "handtag" var ju bara för söta :)

Äh, det är snart februari, och om inte annat så är det väldigt härligt att ha något att längta till !!

kram