söndag 29 juli 2012

Thailandsresan

Vi är galet nöjda med Thailandsresan som vi har sytt ihop på egen hand. Vet inte riktigt hur mycket research vi har lagt ner på att hitta bra boende till bra pris. För att inte tala om flyget. Nästan lite overkill på det hela. På kvällarna när Myran har lagt sig har vi suttit och surfat och letat, så hela huset har hunnit bli beckmörkt. Där har vi suttit i ljuset av våra laptops och letat. Hahaha som vi är;)

Det har iaf hittills resulterat i dessa hotell.

Här ska vi bo på Koh Lanta ca en vecka. Bilderna är lånade från Fritidsresor. Vi har dock bokat vårt hotell via agoda.se

Därefter sticker vi till Koh Lipe och bor på Idyllic Concept Resort.  För att sen ta oss tillbaka till Phuket och avsluta hela Thailandsresan med att bo på Kata Lucky Villa & Pool Access där vi har rum med direktutgång till poolen. Vi tänker oss att här vilar vi upp oss inför hemresan. Shopping och poolbad är det som gäller då.

Den första natten är fortfarande obokad men då är tanken att vi stannar en natt i Phuket. Vi har även beslutat oss för att enbart ta några timmar på Phi Phi eftersom vi redan har gjort den ön ett par gånger tidigare.

Den här resan började med att vi planerade att stanna på Koh Lanta i två veckor i sträck. Sen upptäckte vi agoda.se och möjligheterna att sätta ihop en egen resa öppnade sig. Det ska bli spännande. Nu har vi möjligheten att se lite mer. Avslutningen får vi i Phuket eftersom vi flyger hem därifrån och då är det gott att ha ett nice ställe att bo på.

Vi har kollat samma hotell hos charterbolagen och det är betydligt dyrare att resa med dem än att göra så som vi har gjort.

Vi på Phi Phi för nåt år sen.

3 kommentarer:

Fröken M sa...

Åhh va härligt !! Det låter som en TOPPEN tur :) När åker ni ?
Kram

Lina sa...

Låter som en riktigt härlig semester att se fram emot!

Vi har varit iväg några dagar i småland. Hälsat på lite släkt och även varit på begravning. Kortet är från utanför växjö hos min moster med familj. Gissa om Hailey älskade att vara där med sjön som närmsta granne?! Hon låg i badet varje vaken minut :)

När börjar ni jobba igen?

Hoppas ni har det bra! Kramar

Yohanna - Mamma till två :) sa...

Kul!! Beroende på om ni åker i peakseason eller innan så skulle jag rekommendera att ha boende klart i Phuket första dygnet också..