tisdag 26 april 2011

Inte nu igen!

Ghaaaa jag tror jag blir knasig! Smilla är förkyld igen. Hur är det möjligt? Det är ju bara 3 veckor sen hon blev frisk från den förra. I natt var hon supersnorig och hade svårt att sova så hon fick sova hos oss. Näsan är som en öppen kran på henne. I övrigt är hon på gott humör. Kan de bli snoriga när de har tandsprickning? För just nu är det en större tand på uppgång. Jag hoppas att hon blir mindre förkyldis till helgen för då är det dags för hennes 1-årskalas. Jeeeej! Kan inte riktigt förstå att hon blir hela 1 år.

Idag har vi inget särskilt på schemat. Rätt skönt faktiskt för det har varit så mycket farande och flängande på sistone. Kul det också, men nu när det är fint väder är det fint att bara hänga här hemma. Ska passa på att fixa och dona lite här hemma. Måste städa i lusthuset och pimpa det lite, rensa lite ogräs och som sagt annat plock. Givetvis blir det en promis senare idag.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

2 kommentarer:

Jessica - bymom.se sa...

Amen alla dessa förkylningar... man blir tokig för mindre! Hoppas ni får en härlig tisdag :-)

Johanna sa...

Amen nej, vad tråkigt!! Hoppas verkligen att hon kryar på sig till sitt kalas! Stora tjejen nu ju. Fina bilder från påskhelgen, årskort på Skånes djurpark har vi också tänk införskaffa här.

Kram!