lördag 16 april 2011

Osby outlet

Imorse bestämde vi oss sådär huxflux för att köra till Osby och outleten där. Varje år vid den här tidpunkten har de en outlet i Osby, olika affärer har rätt bra erbjudanden. För två år sen köpte vi nya trädgårdsmöbler för en billig slant, 6 stolar, bord, dynor, stort parasoll och fot för 5000 kr. Ordinarie pris om jag minns rätt var det dubbla om inte mer. Är fortfarande nöjda med dem.

I år besökte vi Briobutiken. Hade väl inget särskilt vi skulle handla, ville bara mest checka vad som fanns och om man skulle råka springa på nåt bra att ha. Men gud, det var så sjukt mycket folk där, och då var vi där 30 min efter att de ha öppnat. Kön där inne var extremt lång, så vi tog bara en snabb titt och gick ut igen. Konstaterade att nästa år finns det grejer att handla till Smilla där. Hon är fortfarande lite för liten för många av leksakerna som såldes där. Men som nästa år då ska vi köpa en grävskopa till hennes sandlåda, pris 95 kr. Är man på jakt efter barnvagnar av olika slag så är det nog en bra dag att slå till. Tror jag aldrig har sett så många gravida på ett och samma ställe. Insane.

Efter Brio gick vi till Olssons, Coloramabutik. Där köpte vi en ny matta till nya matskafferiet, kostade 100 kr så helt okej pris. Sen insåg att vi att vi inte hade behov av nåt annat så v tog bilen hemåt igen. Men som sagt, nästa år då ska det handlas saker till Smilla.

Just nu grejjar K med lilltoan. Smilla kryper runt på golvet med sin Nina och jag bloggar. Ska nog ut och plantera blommor snart. Resten av dagen blir nog rätt lugn. Vi skulle ju till Karlskrona i helgen men det blev inställt pga sjukdom. Halsfluss!! Hua, det vill vi inte ha så vi blir hemma.

Hoppas ni har e bra lördag!

2 kommentarer:

Malin sa...

Vilken fin utsikt ni har från sovrummet =)

Hur blir det, blir det nåt grillat i dag kanske?

Malin sa...

Vad blev det för gott?

Kram