lördag 9 april 2011

Lördag!

Underbart det är lördag idag!! Jag och Smilla kom precis in från en härlig promenad  i det fina vädret. Idag känns det verkligen som det är vår ute. Äntligen hr blåsten lagt sig. Nu ligger Smilla och sover, K är i stan på möte och jag ska ta tag i städningen. Jeeej! Hade gärna gjort nåt annat men våra fina vänner Cilla och Henrik och deras lilla Malte kommer hit på middag ikväll. Måste röja upp för Smilla har dragit fram en massa leksaker överallt. Det ser ut som nån har släppt en bomb här.

Ska också passa på att förbereda lite mat. Tänkte vi ska bjuda på grillat ikväll. Mums! Efter maten blir det bad i vår vedeldade tunna nere vid sjön. Hoppas att det blir stjärnklart för det är så mysigt att sitta där och titta på stjärnfall. Så det känns som en bra lördag det här. Vad ska ni hitte på idag?

Smilla undersökte rosetten på sina leggins igår, i ca 15 min. Hon var helt fascinerad av den.

3 kommentarer:

Malin sa...

Hahah ja det är tur att de kan bli så fasinerade(stavning?) så lätt =D

waterlily sa...

Gullig hon är! Kram

Malin sa...

=) Ja det är det som är grejen, hon brukar alltid sova i vagnen eller vara på bra humör. Det var första gången hon fick en sån skrik attack...kanske var det magen som spökade eller så var det för varmt helt enkelt. Svårt att veta hur man ska klä de små =)