torsdag 10 maj 2012

Bilder från pooldäcksbygget

Tänkte jag skulle visa er en liten skymt av vårt pågående pooldäcksbygge. Poolen är på plats sen ca en månad tillbaka. Pooldäcket är halvvägs på plats. Vi håller tummarna att det är klart till den 19 maj då tanken är att den ska invigas tillsammans med fina vänner.

Poolen är ca 4 m bred och ca 7 m lång. Ingen gigantisk pool men lagom för oss. Vi bor ju vid vattnet och kan ta ett dopp där med om vi vill. Det är ingen fyrkantig pool utan mer formad som en åtta. Pooldäcket ska bli rejält. Mellan bastun (som är till höger och garaget, till vänster) är tanken att vi ska kunna sätta upp en segelduk vid behov.

Här får ni en liten skymt av den. Ni ska få se mer bilder sen när vi kommit en bit igen.
Bastu till höger. Framför den ska det också bli däck. Det ska upp staket vid alla höga stolpar.



4 kommentarer:

Lina sa...

åhh så fint det ser ut att bli! Håller tummarna för att det hinner bli klart :)

Åhh en utmaning, den ska jag ta tag i en vacker dag, lovar dock inte när det blir. Vissa stunder känner jag för att bara skriva en massa på bloggen men nästa sekund är det borta igen, men suget efter bloggandet kommer säkerligen komma tillbaka.

Några planer för helgen?

Kram

waterlily sa...

Vad snyggt det blir!!! Kram

Fiffi sa...

Det blir ju skitbra det där!! Ser sååååå mysigt ut, vilken lyx att bo så där! :O)
Hoppas du mår bra och att du/ni får en superfin helg.
Kramar

Sofie sa...

Å det kommer ju bli jätte fint ju! Så härligt att hänga där en fin sommardag! Extra fint med när poolen inte var fyrkantig, då blev det mer liv och rörelse! Kram