fredag 29 juni 2012

En kul överraskning

Oj vilken trevlig överraskning vi fick igår! Våra fina vänner M & N och deras barn från Sthlm dök upp på kvällen på en spontan grill-och poolkväll. De hade även med sig M's pappa N som är supertrevlig. De hade förberett sig och hade med sig mat så vi behövde inte göra nåt alls, vilket var bra då jag har en ganska stressad man för tillfället. Jag bidrog med en enkel sallad, och senare på kvällen med lite kaffe och en chokladbit.

Vi gillar spontana grejjer och när folk dyker upp så. Det blir så okonstlat och enkelt då. Kul att de hade tänkt på att ta med sig maten eftersom allt var så oplanerat. Det uppskattades från vår sida. Vi badade, bastade och grillade och barnen lekte så fint hela kvällen. Myran är tokig i att basta och ska helst sitta högst upp. Måste vara det finska blodet i henne ;) Det blev en avslappand kväll med många goa samtal och skratt. Det blir ju inte att vi ses så ofta eftersom de bor i Sthlm och vi här nere. Det brukar bli ca 2 ggr/år. Nu bestämde vi igår att vi ska åka upp nån gång här framöver och hälsa på dem i deras nya bostad.

Hoppas ni också hade en trevlig och mysig kväll!

Barnen åt vid poolen

Sent på kvällen. Utsikt från vårt soldäck.


2 kommentarer:

Lina sa...

spontana besök brukar nästan bli de bästa! :) Fick ett sånt i måndags av en kompis, riktigt trevligt.
Vad händer i helgen?
Här ska tas fästingvaccin och packas till gotland. Och mysa med mannen såklart då han lämnas hemma denna gång.
ha det bra!
Kram

sofie sa...

Spontana och oplanerade kvällar blir oftast de bästa! Alla är avslappande och glada och det finna inga som helst förväntningar på kvällen, mer sådana!!