torsdag 28 juni 2012

Hello Sunshine!

Det ser ut att bli en fin dag idag. Här ska njutas! Vet inte riktigt vad vi ska göra exakt, men gissar på en cykeltur och bad i poolen. I eftermiddag har vi utvecklingssamtal med Myran på förskolan. Det ska bli spännande att höra vad de har att säga.

Just nu leker Myran ute på soldäcket och jag sitter här vid tangenterna. Ska strax ner och slänga i lite tvätt i maskinen.

Vad gör ni idag?

Myran i full action nu på morgonen.



1 kommentar:

sofie sa...

ja så himla skönt med en solig dag, då gäller det att njuta till fullo i varenda minut! Så skoj att gå på utvecklingssamtal,måste vara jätte spännande att höra vad de har att säga!
jaha, önskemål om ett land alltså. Då blir det ju extra spännande att få besked sen om vilket land det blir kan jag tänka mig. eller ja, att få reda på eran nya lilla familjmedlem är måste vara en otroligt häftig känsla!
Nu är jag i vecka 38! känns så galet att det är så nära, konstigt att det ändå stundtals känns så overkliget att vi ska ha en lillebror fast jag sitter här med magen i vädret! Jätte underbart härligt såklart, men lite läskigt med, hur ska vi få ihop dygnet? att ta hand om både honom och olivia, hur ska det gå? hur ska olivia reagera?! det mesta kommer ju säkert att lösa sig, men man funderar ju ändå!! Kram