torsdag 30 augusti 2012

Barn som bits

När man har barn på förskolan får man räkna med att det ibland händer trista saker. Det är ju omöjligt som personal att vara med överallt och barn är barn. I veckan var det ett annat barn som bet Myran på bägge armarna. Det blev rejäla bitmärken men gick inte hål som tur var. Tydligen hade Myran haft nån leksak först som det andra barnet ville ha, och eftersom Myran är precis lika envis som sina föräldrar så släppte hon inte leksaken ifrån sig varpå det endra barnet blev frustrerat och bet henne. Jag vet ju att det inte var av elakhet som det andra barnet bet henne men man känner att "åh min lilla flicka", ingen ska få göra så mot henne.

Så här såg det ut, även om det på bilderna inte syns lika tydligt som i verkligheten.




Och så en liten bild på solstrålen när hon äter glass :)

4 kommentarer:

Johanna sa...

Usch då! Förstår precis hur du måste känna även om det aldrig hänt här. Stackars lilla Myran vad hon måste blivit ledsen!
Kramar till henne!

Lina sa...

Usch stackarn, hoppas hon mår bra ändå. På nått sätt tycker man alltid att det är värst med de barn som biter fast det egentligen är lika dumt/farligt att slåss, sparkas m.m. Hade många diskussioner på jobbat om just bitande i våras då vi hade problem med det och många barn bets. Som tur va gick det över rätt snabbt ändå!

sv: japp, billigt och bra på gekås, typ 59:- eller nått liknande :)

Händer i helgen? Vi funderar på en sväng till skansen om vädret e på vår sida. Har tänkt att åka hela sommaren men har tyvärr inte ännu blivit av.

Kram

sofie sa...

Stackars myran, fy ont det måste göra när någon biter en och två gånger med desutom! Hoppas att det inte händer igen på hennes dagis, men man förstår ju att det är svårt för de att ha koll på alla barnen. Men det är ju just det man är rädd för, att något ex som detta ska hända just när de tittar till några andra barn. hu önskar man kunde skydda sin lilla mot allt och alla! Kram!

Fiffi sa...

Det här problemet skrev jag ju oxå om häromdagen, man blir verkligen jätteledsen :O(
Bitande barn är inget som Olivers förskola har haft problem med tidigare så jag hoppas att det inte smittar av sig på de andra barnen.
Håller tummarna att bitandet går över på lilla Myrans förskola oxå!
Kram