söndag 5 augusti 2012

Helgen

Vi har haft en bra helg. Det har varit ganska lugnt, vilket är lite ovanligt för att vara oss. De kommande helgerna är rätt bokade med goda vänner och diverse roligheter.

Igår åkte vi och spanade in när familjen J byggde på sitt villa drömhus. Det kommer bli helt fantastiskt vackert. Det ligger uppe på en höjd med utsikt över en sjö och naturområde med en slottsruin. De har ganska nyligen kört igång bygget så vi var nyfikna och körde dit. Det visade sig bli en mysig och trevlig stund med en massa bus för barnen och fika för oss alla. Givetvis blev det en massa byggsnack också. Det ska bli kul att följa deras husbygge.

Idag har vi pysslat med lite allt möjligt här hemma. Det blev en promenad och lek med barnen tillsammans med grannen. Vi var ute i 4 timmar totalt. Vi passade även på att grilla nere vid sjön tillsammans. Perfekt och trevligt. Utöver det har jag hunnit med att springa 5 km idag, tvätta lite, städa, rensa ogräs, och säkert nåt annat. Nu ska jag softa en stund i soffan. Kanske blir det en film ikväll.


Lite bilder från igår när vi spanade in husbygget.




Männen diskuterar husbygge


Del av utsikten mot sjön

Weimarener

Myran leker i sandhögen

Blomster

1 kommentar:

Sofie sa...

Det är ju alltid så kul att få följa när hus ska byggas, diskutera och få höra deras visioner! vilka fina blommor det hade, gillar just när det är lite vildvuxet! Kram!