söndag 12 juni 2011

Just another Sunday

Vaknade imorse av att olika fåglar avlöste varandra med föra oväsen. Tror att det var göken som startade det hela, och sen blev det rena kedjereaktionen på det. När de la av kom lilla herr fluga in och surrade högst irriterande vid mitt huvud. Tur att jag lyckades somna om från och till. Smillasnigeln sov till 06.15, det tycks vara den nya tiden just nu. Nu ligger hon och sover igen och jag ska ta och tvätta. Måste även förberada lunchen nu när hon sover.

Inga särskilda planer idag heller. Ganska skönt faktiskt. Tror att det blir i stort sett samma som igår, dvs hänga ute i trädgården och på soldäcket. Promenera med doggisen i eftermiddag. Planera nästa veckas mat. Förresten, om ni har bra tips på snabblagad och barnvänlig mat så skriv en rad. Inget med korv dock, för det äter vi inte. Det har gått bra med att vänja av Smilla med barnmatsburkarna. Nu äter hon i stort sett bara hemlagad mat. Jag har några burkar hemma för back up endast.

Nu håller vi tummarna för att dagen ska lunka på i lagom takt så det blir För imorgon är det bästa måndagen på länge, då kommer nämligen K hem igen från Sydafrika. Tjohoo!

Önskar er en mysig söndag!

Inga kommentarer: