söndag 28 augusti 2011

Bistick!

Blev stucken av ett bi när jag skulle plocka in tvätten som hängde ute på tork. Den dumme dåren satt på en klädnypa och var så seg så han behagade inte flytta sig. Istället stack han mig i långfingret. Ajajaj!! Det gjorde vansinnigt ont måste jag erkänna. En intensiv och brännande smärta. Självklart stack han mig på långfingret på högerhanden. Jag har redan problem med långfingret sen jag klämde det i en bildörr när jag var liten. Fingret är lite deformerat och jag fixar inte om nån skulle ta på fingret. Jag får obehagsliknande känningar då. Så att gå på manikyr är en plåga för mig.

I paniken tog jag tag i gadden och drog ut den, men lite för klantigt då halva gadden blev kvar i fingret. Jag försökte själv med vänsterhanden att dra ut den men det gick ju inte. Det var bara att lyfta luren och ringa till grannen några hus bort och be om assistans. Hon ilade över och fixade det. Bara att hon tog på mitt finger gjorde att jag fick rysningar i hela kroppen. I vilket fall som helst så lyckades hon få ut den sista hälften av gadden.

Så idag har jag gått med ett bultande finger nästan hela dagen. Ufffa! Att ett sånt litet bi kan orsaka så mycket smärta. Men hellre att biet stack mig än S. Hon såg lite förvånad ut när jag hoppade och sprang runt som en galning efter sticket. Hon funderade nog över vad det var för ny lek jag hade hittat på.

Så lite synd om mig var det allt ;-) Hahaha

Inga kommentarer: